Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Знак свыше, что не стоит брать!НЕ зрозумів
вам срочно нужны деньги? не лезьте в эту кабалу....При першому зверненні в манівео взяти кредит комфорт видають в розмірі 10.000 грн і чи дзвонять для уточнення даних
Вы хотите взять кредит?При першому зверненні в манівео взяти кредит комфорт видають в розмірі 10.000 грн і чи дзвонять для уточнення даних
Вы за два года так и не поняли что кредиты это лишнее?При першому зверненні в манівео взяти кредит комфорт видають в розмірі 10.000 грн і чи дзвонять для уточнення даних
А нащо то воно Вам треба?При першому зверненні в манівео взяти кредит комфорт видають в розмірі 10.000 грн і чи дзвонять для уточнення даних
Вы серьёзно? ?При першому зверненні в манівео взяти кредит комфорт видають в розмірі 10.000 грн і чи дзвонять для уточнення даних
Когда брала-не звонили. Зато потом, даже уборщица у меня на работе знала, какая я негодяйка, что этой шараге деньги не отдаю.При першому зверненні в манівео взяти кредит комфорт видають в розмірі 10.000 грн і чи дзвонять для уточнення даних
Я діко ізвіняюсь, а на хріна воно вам треба??? Сама колись понагрібала "вигідних" кредитів, не знаю тепер, за скільки років розгрібу...При першому зверненні в манівео взяти кредит комфорт видають в розмірі 10.000 грн і чи дзвонять для уточнення даних
Для зарахування коштів вони чомусь хочу карту Приватбанку а інші карти моно або отп відхиляє зарахуванняКогда брала-не звонили. Зато потом, даже уборщица у меня на работе знала, какая я негодяйка, что этой шараге деньги не отдаю.
Это кармический знак.Для зарахування коштів вони чомусь хочу карту Приватбанку а інші карти моно або отп відхиляє зарахування
Ну серьезно - Нафига? Нафига ищите себе головную боль, и ещё интересуетесь как ее найти?Для зарахування коштів вони чомусь хочу карту Приватбанку а інші карти моно або отп відхиляє зарахування
НЕ зрозумівЭто кармический знак.
Dusha? уже помогли, и дом найти и дорогу к нему... теперь она сама кому хош моможет.Прям как в мультике про Дашу- путешественницу, типа помогите Даше найти дом.
Знак свыше, что не стоит брать!НЕ зрозумів
При першому зверненні в манівео взяти кредит комфорт видають в розмірі 10.000 грн і чи дзвонять для уточнення даних
У Вас в привате случайно нет кредитки?Для зарахування коштів вони чомусь хочу карту Приватбанку а інші карти моно або отп відхиляє зарахування