Дает ли Манивео 10000 при первом займе?

• Автор теми Автор теми Roman1704
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Roman1704

Форумчанин
Дописи
50
Реакції
2
Бали
2565
Roman1704 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
При першому зверненні в манівео взяти кредит комфорт видають в розмірі 10.000 грн і чи дзвонять для уточнення даних

При першому зверненні в манівео взяти кредит комфорт видають в розмірі 10.000 грн і чи дзвонять для уточнення даних
Когда брала-не звонили. Зато потом, даже уборщица у меня на работе знала, какая я негодяйка, что этой шараге деньги не отдаю.

Я діко ізвіняюсь, а на хріна воно вам треба??? Сама колись понагрібала "вигідних" кредитів, не знаю тепер, за скільки років розгрібу...

Когда брала-не звонили. Зато потом, даже уборщица у меня на работе знала, какая я негодяйка, что этой шараге деньги не отдаю.
Для зарахування коштів вони чомусь хочу карту Приватбанку а інші карти моно або отп відхиляє зарахування

Для зарахування коштів вони чомусь хочу карту Приватбанку а інші карти моно або отп відхиляє зарахування
Ну серьезно - Нафига? Нафига ищите себе головную боль, и ещё интересуетесь как ее найти?

Прям как в мультике про Дашу- путешественницу, типа помогите Даше найти дом.
Но только Роману тут нужно помочь с манивео.

а Вам что еще дают???

Хотите вернуть свои ранее оплачені пролонХації ???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі