Дадут кредит в банке с просрочками в МФО?

• Автор теми Автор теми Юлия_____М
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юлия_____М

Форумчанин
Дописи
34
Реакції
24
Бали
1765
Юлия_____М не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет. Интересно, дадут ли в банке кредит на покупку техники, если есть просрочки в мфо?

И сколько это было займов, и сколько просроченных?
2 просрочных точно было маники и с1сЬки
Post automatically merged:

Вы первый от кого я вижу кому дали честно
я девочка! ПЕРВАЯ
Post automatically merged:

я конечно брала не на технику а наликом

• Подобається
Реакції: sea
Вы первый от кого я вижу кому дали честно
В мене в ідеї два готівкових 20000 і 40000,дві кредитки по 7000,ще подзвонили сказали що погоджено 46000грн.,з п'ятниці дзвонять питають коли приїду підписувати договір,просрочки по мфо пішли з липня,навіть оф не працюю,незнаю куди вони дивляться коли видають кредити.

• Подобається
Реакції: sea
В мене в ідеї два готівкових 20000 і 40000,дві кредитки по 7000,ще подзвонили сказали що погоджено 46000грн.,з п'ятниці дзвонять питають коли приїду підписувати договір,просрочки по мфо пішли з липня,навіть оф не працюю,незнаю куди вони дивляться коли видають кредити.
Смотрят может внутреннюю историю, вы добросовестный плательщик))

Ще до прострочок в Ідеї відмовили. Хотіла всі закрити одним кредитом. Сказали ні через велике кредитне навантаження

Смотрят может внутреннюю историю, вы добросовестный плательщик))
В ідеї завжди платила вчасно,було страшно вийти на просрочку,там на відділенні сидить "дядя лисий",чула як дзвонить і вибиває борги,але цього місяця вже і ідея піде на просрочку.Добре що знайшла цей форум то потихеньку будемо вилазить з цієї ями.

Банки дают кредит с наличием открытых микрозаймов. Но не всегда. Часто микрозаймы сами не дают инфу в УБКИ. У меня на момент, когда было 7 микрозаймов в УБКИ светились только два.
Кредит дали на покупку техники.

Что ж) спасибо) буду пробовать) может повезет))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі