Crypsee и bitcapital

• Автор теми Автор теми Kathryn111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 3K
MaryRid, а кожен раз пояснюватись командиру за дзвінки йому якось бажання не має ..
Якщо у Вас командир сурова людина, нехай їх один раз як треба «привітає», вони і відстануть. Дієвий метод 👍

Так, на жаль. З ними домовитися можна лише через крики. Тому, нехай чекають 👍
Залишився кредит в mycredit і в бітів. До кінця місяця закрию в му кредит. Можливо спробувати домовитись за тіло з ними? Та після закриття в my credit взяти знову в них та закрити вже бітів? Так як му кредит так не кошмарить і відсотки в них нормальні

Якщо у Вас командир сурова людина, нехай їх один раз як треба «привітає», вони і відстануть. Дієвий метод 👍
Та командир сам по собі нормальна людина ( близько з ним не спілкувався) але телефонували йому з наєздом за мене..

Залишився кредит в mycredit і в бітів. До кінця місяця закрию в му кредит. Можливо спробувати домовитись за тіло з ними? Та після закриття в my credit взяти знову в них та закрити вже бітів? Так як му кредит так не кошмарить і відсотки в них нормальні

Та командир сам по собі нормальна людина ( близько з ним не спілкувався) але телефонували йому з наєздом за мене..
Ой, ото брати щоб віддати в іншому місці то так собі ідея.. краще вже закрити в чекати наступне надходження коштів. Тим паче весь треш Ви з бітами вже пережили

Показав командиру скриншоти як вони спілкуються з батьками моїми .. А командир має звʼязки в СБУ , думаю ті скріни попали куди треба… після того затихли вже як 10 днів

Ой, ото брати щоб віддати в іншому місці то так собі ідея.. краще вже закрити в чекати наступне надходження коштів. Тим паче весь треш Ви з бітами вже пережили
Так , пережив) але якщо будуть кошмарити командира , то мені це може обернутися ще хужой стороною.. важко пояснити чому імено я їх цікавлю та щей один.

Показав командиру скриншоти як вони спілкуються з батьками моїми .. А командир має звʼязки в СБУ , думаю ті скріни попали куди треба… після того затихли вже як 10 днів

Так , пережив) але якщо будуть кошмарити командира , то мені це може обернутися ще хужой стороною.. важко пояснити чому імено я їх цікавлю та щей один.
Не будуть вони лізти до командира. Зрозуміють, що нічого їм з ним не світить. А звʼязки з СБУ, то є добре. Лякайте їх 👍
Ще можете знайти тут на форумі документ від НБУ про незаконність Бітів та показати усім

За тело не хотят закрывать , 60 день просрочки , морозить дальше ?

Вкладення

• IMG_20250204_184459_566.webp
    IMG_20250204_184459_566.webp
    27 Кб · Перегляди: 363
Люди, які переймаються щодо них🙏 мене також дістали їхні погрози і просто тупорилість . наче там працюють одні алкаші і наркомани. Так ось я звернулась до юриста, дивіться, що він мені надав.
Так вы покажете що вам надав юрист?))))

Скидка ) буду ждать тело

Вкладення

• IMG_20250207_140523_996.webp
    IMG_20250207_140523_996.webp
    33 Кб · Перегляди: 328
у меня у одной биты выдают кредит независимо от ситуации в кредитной истории, тогда как крипси после нескольких закрытых у них кредитов (последний с просрочкой и всеми кругами ада) не хотят выдать даже и сотню долларов?

просто у битов тоже последний раз закрыла со скандалом, но после этого одобрили новый))

Назад
Угорі