Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Чекаю трешу. В частину вже дзвонили мені минулого тижня. Зараз певно фото і колажі підуть. Ну нехай кожні їхні викидони тільки сильніше відкидають бажання щось їм платити. Тим більше тіло я уже їм погасив.
Чекаю трешу. В частину вже дзвонили мені минулого тижня. Зараз певно фото і колажі підуть. Ну нехай кожні їхні викидони тільки сильніше відкидають бажання щось їм платити. Тим більше тіло я уже їм погасив.
В мене 2й день , частину позики сплачувала вчора, частину сьогодні . Менеджер лякає дзвінками до оточення тому цікаво чи дзвонять вони дійсно якщо були оплати і лише 2 дні протермінування
В мене 2й день , частину позики сплачувала вчора, частину сьогодні . Менеджер лякає дзвінками до оточення тому цікаво чи дзвонять вони дійсно якщо були оплати і лише 2 дні протермінування
Тримайтесь, нерви вони вам поїдять дуже сильно. Головне знайте що крім психологічно тиску на вас і ваше оточення нічого не буде, щоб вони там не казали. Ніхто до вас не приїде і в суд не подасть.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.