Crypsee шахраї

• Автор теми Автор теми ІринаР
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 4K
Чекаю трешу. В частину вже дзвонили мені минулого тижня. Зараз певно фото і колажі підуть. Ну нехай кожні їхні викидони тільки сильніше відкидають бажання щось їм платити. Тим більше тіло я уже їм погасив.

Вкладення

• IMG_2680.webp
    IMG_2680.webp
    196.5 Кб · Перегляди: 127
Чекаю трешу. В частину вже дзвонили мені минулого тижня. Зараз певно фото і колажі підуть. Ну нехай кожні їхні викидони тільки сильніше відкидають бажання щось їм платити. Тим більше тіло я уже їм погасив.
А в Вас значне протермінування?

В мене 2й день , частину позики сплачувала вчора, частину сьогодні . Менеджер лякає дзвінками до оточення тому цікаво чи дзвонять вони дійсно якщо були оплати і лише 2 дні протермінування

В мене 2й день , частину позики сплачувала вчора, частину сьогодні . Менеджер лякає дзвінками до оточення тому цікаво чи дзвонять вони дійсно якщо були оплати і лише 2 дні протермінування
Дзвонять

Тримайтесь, нерви вони вам поїдять дуже сильно. Головне знайте що крім психологічно тиску на вас і ваше оточення нічого не буде, щоб вони там не казали. Ніхто до вас не приїде і в суд не подасть.

Назад
Угорі