Так вони цього й домагаються)Яку мінімальну суму можна брати у бітів? Може брати раз на три місяці баксів 20 щоб не вішали іншого?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так вони цього й домагаються)Яку мінімальну суму можна брати у бітів? Може брати раз на три місяці баксів 20 щоб не вішали іншого?))
Вже "протермінування" 2+місяці.Сьогодні?
Не, кипишевать не надо.Зрозуміла ,вибачайте!Я взагалі часто скину того чого не треба бачити або не туди пишу,краще тільки читати форум мені !
Цікавий квестВже "протермінування" 2+місяці.
мінімум 100.корочше , я як закривав то залишив 0.5 доллара на рахунку. думав щоб висіло , але на наступний день вони закрили.Яку мінімальну суму можна брати у бітів? Може брати раз на три місяці баксів 20 щоб не вішали іншого?))
Та добре,добре)Я сиджу нікого не чіпаю )))Не, кипишевать не надо.
ну мабуть вам шлють бо ті тм рестрввалия?чи вони так всім шлють?Вже ріл починають задовбувати своїми смс
І в спам не поставиш, бо мусиш контродювати їх рухи
у мене і там, і там є кабінет, але заблокованіВже ріл починають задовбувати своїми смс
Надо братьВже ріл починають задовбувати своїми смс
Блокувати немає сенсу, бо потім не відслідкуєш рухи в кабінетіу мене і там, і там є кабінет, але заблоковані
то смс ніяких не шлють, у тебе заблоковано все було?
Це логічно. Проте розсилати смс після 18 в суботу - це сюрну мабуть вам шлють бо ті тм рестрввалия?чи вони так всім шлють?
Спс+1 фобияЗа останні 30 хвилин отримав 2 дзвінки від робота кріпсі та 2 смс.
Вирішив їм набрати по номеру з смс і починаю читати, що мою позику схвалено.
Зателефонував їм на лінію, відразу все скасували - кажуть, що попередню заявку перерозглянули.
Вирішив швидко і бітів перевірити, а в них номер той самий, що і у Кріпсі
Майте на увазі
Це наші реалії.Спс+1 фобия