CreditUP угрозы хомячков))))

• Автор теми Автор теми Dic Tao
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K

Dic Tao

Форумчанин
Дописи
88
Реакції
81
Бали
5090
Dic Tao не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Даже не буду спрашивать правда или вымысел сего бреда? знаю что очередная пугалка)))просрочка 9 месяцев)))
IMG_20210116_202948.webp

Мне тоже такое приходило, больше всего нравится в письме как карточка прикольно мигает)))

Самі ж сказали, брєд))
Это для новичков выставила, чтобы раньше времени в обморок не падали)))
Мне тоже такое приходило, больше всего нравится в письме как карточка прикольно мигает)))
Да очень завораживает?

Даже не буду спрашивать правда или вымысел сего бреда? знаю что очередная пугалка)))просрочка 9 месяцев)))
IMG_20210116_202948.jpg
а с кнопкой «отписаться от рассылки» выглядит ещё более устрашающе)

IMG_20210116_202948.jpg
Ще пришлють вам лист з номером кримінального провадження, який у всіх однаковий))

А мне через день тело прислали для закрытия, только я им сказал денег нет, но вы держитесь..... Оператор зафиксировал что согласен, но работы нет и якобы есть месяц найти тело....
Даже и не знаю, тело 1к.....

IMG_20210116_202948.jpg
Ну вы посмотрите) Даже постарались и картинку сделали! Какие молодцы ?

IMG_20210116_202948.jpg
Эх, а мне не такое красивое( Что мол мы вам предлагали всеновогодние праздники списать 20% от суммы долга, а вы такой плохо не согласились. Ждут всю сумму до 23.55 20.01.21?
Потом наверное буду ждать уже не всю сумму???

batikofs, почти тоже самое только типа с угрозой что в судебном порядке тогда будут взыскивать всю сумму и я оплачивать буду все издержки по суду?

Вкладення

• Screenshot_20210118-163429_Gmail.webp
    Screenshot_20210118-163429_Gmail.webp
    94.1 Кб · Перегляди: 87

Мне пришло на ел.почту такое сегодня.
Не вірите? А скоро через суд прийдеться сплатити всю суму боргу!

Наша компанія націлена вирішувати важкі питання разом з клієнтами в добровільному порядку.

Для цього ми весь 2020 рік розробляли для Вас і пропонували максимально лояльні умови розстрочки, списання більшої частини боргу, різноманітні акції.
Ті, хто почув нас, зустрічав 2021рік вже без боргу!

Для всіх інших пропонуємо тільки одне рішення:
сплатити борг до 20.01 згідно погодженої суми зі списанням частини боргу(деталі у Вашого менеджера за номером гарячої лінії 093 225 32 68).
В разі відмови або не виходу на зв'язок, вже 21.01 справу буде передано до юридичного підрозділу для надсилання підготовленого позову на всю суму боргу!

Гадаєте Вам пощастить і суд задовільнить мінімальну суму виплати?
Інші боржники теж так думали, а тепер залишились без грошей та майна, у зв'язку з процедурою примусового стягнення через виконавчу службу всієї суми боргу (деталі за посиланням:FEX.NET)!

Хочете ризикнути? Давайте! Ми готові. А Ви?
Гроші на юристів та оскарження позовів підготували?
Подумайте гарно, куди їх краще витратити..

Наша остання пропозиція про добровільне
врегулювання питання діє до 20.01 (23:55)
Чекаємо на Ваш дзвінок або повідомлення.​

IMG_20210116_202948.jpg
Мне тоже угрожаєт динеро что делать ? Могут заблокировать карту
IMG_20210116_202948.jpg

Могут блоконуть карту

Вкладення

• Screenshot_20210116-203823_Messages.webp
    Screenshot_20210116-203823_Messages.webp
    15.1 Кб · Перегляди: 62
Бодрого!! Мне только что в вайбер писала некая анна (досудебный отдел).. угрожала..... пообщались....обещали прислать группу.. пишу: нема пытань я на изоляции.. жду..
И все..? больше не ответила...
Скажите: торт печь?? Или только свечи приготовить?
судові справи нашої компанії із боржниками доступні у Єдиному державному реєстрі судових рішень.... Додаю вас до чорного списку Кредитної спілки України, та віддаю до юр.відділу для судового провадження. Навседобре!
Плакать...????

Назад
Угорі