CreditPlus телефонують на роботу

• Автор теми Автор теми Yak_Yulia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 4K
А окружению звонили ? Вы общаетесь с ними ? Предложений никаких не было ( реструктуризация, списание ) ?
Только мужу так как он контактное лицо,вроде бы больше никто не жаловался,у мамы антиспам стоит.Я пока с ними не общаюсь.
А окружению звонили ? Вы общаетесь с ними ? Предложений никаких не было ( реструктуризация, списание ) ?
Ничего не предлагают .

А они присылают ? Или просто пугают.?
Мне присылали, но это было в 2020 году. Как сейчас не знаю. Там ничего страшного в них нет. Всё что они пишут в смс, почти тоже пишут и в письмах.

Навіть якщо ви спілкуєтесь вони всеодно будуть наярювать оточенню.
У меня послезавтра начинается прострочка в Крелит+ и поэтому очень боюсь звонков окружению(родным и на работу). У кого как с ними обстоят дела?

У меня послезавтра начинается прострочка в Крелит+ и поэтому очень боюсь звонков окружению(родным и на работу). У кого как с ними обстоят дела?
Предложили тело, просрочка почти три месяца.

Доброго дня, маю позику в CreditPlus тіло 24500 і відсотки на 12 день протермінування 21500. Сьогодні зателефонували на роботу при тому, що говорять що телефонують тільки тим контактам що вказано в договорі.
На діалог не ідуть і вимагають закрити всі відсотки. В кого як з ними?
ви в державному секторі працюєте чи в приватному? Я працюю в державному, дак мені не телефонували.

Та тощо, в мене на лугандоні в хаті знайшли кольорову копію паспорта ті ********, тепер телефонують мені з кредит +, погрожують я їх нах післав, ******* самі ж кредити видають незрозуміло кому

Та тощо, в мене на лугандоні в хаті знайшли кольорову копію паспорта ті ********, тепер телефонують мені з кредит +, погрожують я їх нах післав, ******* самі ж кредити видають незрозуміло кому
Если не брали кредит то можете в полицию заявление написать

Сьогодні звонили постороній мені людині з Кредит Плюс, сказали що в мене заборгованість та сказали коли був оформлений кредит, прострочення у мене в них 30 днів, я написала їм що за розповсюдження інформації буде скарга , просять вибачення за дзвінок.

Сьогодні звонили постороній мені людині з Кредит Плюс, сказали що в мене заборгованість та сказали коли був оформлений кредит, прострочення у мене в них 30 днів, я написала їм що за розповсюдження інформації буде скарга , просять вибачення за дзвінок.
Я в цих шарагах не розумію одного ,навіщо робити одне і теж...знаючи, що скарга ,а вони все одне дзвонять ,а потім вибачаються)

Назад
Угорі