CreditPlus = підозрілі операції

• Автор теми Автор теми і як так
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 2K

і як так

✩ Premium ✩
Дописи
1168
Реакції
1549
Бали
698
і як так не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неочікувано сьогодні вилізли плюси з своїм "плотітє дєньги", кредит маленький і вирішила погасити щоб не смерділи на всіх контактних. Хотіла зробити то через Моно (окрема карта для мфо, так що карту можна не перевипускати і класти на неї тільки для погашення - лайфхак))

Так от, банк не пропускав операцію (навідміну від Привата) а при зверненні в тех підтримку банку написали ось таке
Дрібниця, але досить цікаво. Вони з моно посварились?

Вкладення

• photo_2021-11-10 04.07.48.webp
    photo_2021-11-10 04.07.48.webp
    37.6 Кб · Перегляди: 156
і як так,бережуть Вас від зайвих витрат)
А Кредитплюс запропонував щось цікаве?
Мене вони кілька разів намагалися замотивувати закриттям за тіло кредиту, а після категоричних відмов і глузування з них - продали в ЄАПБ. Ті досі (більше року) зрідка телефонують і розповідають про суди і виконавчі написи. Я ж їм - про те, що можна звісно спробувати, але за підсумком залишаться винні вже мені (за судові витрати і адвоката).
А, ще якщо вірно пам'ятаю, саме вони і ще хтось заблокували мені додзвін на гарячу лінію, бо я і кілька друзів інколи наполегливо телефонували їм і спілкувались... В тому ж стилі, як вони полюбляють :)
Якось так. А у Вас як справи з ними?

Останнє редагування:
і як так,бережуть Вас від зайвих витрат)
А Кредитплюс запропонував щось цікаве?
Мене вони кілька разів намагалися замотивувати закриттям за тіло кредиту, а після категоричних відмов і глузування з них - продали в ЄАПБ. Ті досі (більше року) зрідка телефонують і розповідають про суди і виконавчі написи. Я ж їм - про те, що можна звісно спробувати, але за підсумком залишаться винні вже мені (за судові витрати і адвоката) :)
Якось так. А у Вас як справи з ними?
я на просрочку не виходила, там тіло 1000. начиталась про те, як вони кошмарять і вирішила що краще заплачу тих 400 гривень відсотків ніж мені на ліки від тривожності і магній підуть) бо друге дорожче і гірше...
А про суди - помітила що коли пишеш мфо в вайбер на погрози про те, щоб подали в суд - самі зливаються, певне ідуть позов готувати в свій юридичний відділ:письмо:

я на просрочку не виходила, там тіло 1000. начиталась про те, як вони кошмарять і вирішила що краще щаплачу тих 400 гривень відсотків ніж мені на ліки від тривожності і магній підуть) бо друге дорожче і гірше...
Так, якщо без протермінування і сума невелика, то можна розглянути варіант оплати.

А про суди - помітила що коли пишеш мфо в вайбер на погрози про те, щоб подали в суд - самі зливаються, певне ідуть позов готувати в свій юридичний відділ:письмо:
Точно?

Так, якщо без протермінування і сума невелика, то можна розглянути варіант оплати.
от я теж так думаю і не хочу собачитись ще з кимось (бо в долгах як в шовках) за те, що навіть не є відсотками в день по інших кредитах

я на просрочку не виходила, там тіло 1000. начиталась про те, як вони кошмарять і вирішила що краще заплачу тих 400 гривень відсотків ніж мені на ліки від тривожності і магній підуть) бо друге дорожче і гірше...
А про суди - помітила що коли пишеш мфо в вайбер на погрози про те, щоб подали в суд - самі зливаються, певне ідуть позов готувати в свій юридичний

В мене тіло 1500 нарахували % такийже, сьогодні обдзвонили нібито з кредитної спілки по сусіда cyku, сказали щоб я борг повернула

Неочікувано сьогодні вилізли плюси з своїм "плотітє дєньги", кредит маленький і вирішила погасити щоб не смерділи на всіх контактних. Хотіла зробити то через Моно (окрема карта для мфо, так що карту можна не перевипускати і класти на неї тільки для погашення - лайфхак))

Так от, банк не пропускав операцію (навідміну від Привата) а при зверненні в тех підтримку банку написали ось таке
Дрібниця, але досить цікаво. Вони з моно посварились?
Даже монобанк распознает их как мошенников)

Ну, а нерви потріпали добре
*мати в їх строну*… і хто таких народжує? Люди ж точно не від психічної стабільності туди йдуть
Даже монобанк распознает их как мошенников)
От мене це й здивувало. Бо до кредитного рабства я могла за день розрахуватись картою в 5 різних країнах і ніхто нічого не блокував і не писав. Поки інші банки вже на першій закордонній операції обривали телефон і пошту паралельно блокуючи карту…

Назад
Угорі