CreditKassa жжёт...Новый "шедевр"..

• Автор теми Автор теми SkayBond
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

SkayBond

Форумчанин
Дописи
133
Реакції
146
Бали
343
SkayBond не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На электронку пришло письмо...скоро, наверное и Интерпол подключат...вот это я "спряталась"??

Вкладення

• IMG_20191030_143748.webp
    IMG_20191030_143748.webp
    56.1 Кб · Перегляди: 153
скоро и мне подобное прийдет,пока приходят что я мошенница,судом пугают,а этого еще не было :saint: :saint: :saint:

Anna85, я в тому сенсі, що це для мене новий "шедевр"...ще такого ніхто не присилав...смішно просто...такі наївні..

Anna85, я в тому сенсі, що це для мене новий "шедевр"...ще такого ніхто не присилав...смішно просто...такі наївні..
Та да,цих клоунів як почитать, то взагалі хана))) ще пришлють,що заборонили Вам за кордон виїжджати)) і ще багато чого в такому ж дусі))

SkayBond, А Вам нужна эта финансова пропозЫция?)) Какой-то навязчивый сервис получается))

Admin, ой да не то слово????..так хотят мне эту пропозЫцию "вплющить", что аж в розыск подали...??
Post automatically merged:

Anna85, ага я за межі області виїхати не можу...грошей нема???...а вони за мій закордон будуть хвилюватися...??

На электронку пришло письмо...скоро, наверное и Интерпол подключат...вот это я "спряталась"??
пару дней назад точь в точь такое же пришло....
написала им на их электронный адрес - я нашлась , вся во вниманиии.....0 реакции
на следующий день такое же письмо опять пришло, по-моему они ненормальные :ahaha:

Ужас мене теж таке жде.
В чем ужас? В абсурдности их пугалок и последовательности действий?)
Он же напрочь игнорируют все мои письма им)
Они сами с собой ведут все процессы а я как третье лицо читаю их отчеты))
Пока успеха 0

В чем ужас? В абсурдности их пугалок и последовательности действий?)
Он же напрочь игнорируют все мои письма им)
Они сами с собой ведут все процессы а я как третье лицо читаю их отчеты))
Пока успеха 0
Я дуже вразлива стала,ніколи до цих мфо такою небула.Після їх смс необходиться без заспокійливих скоро інфаркт отримаю,напевно пора змінити сімку.

Я дуже вразлива стала,ніколи до цих мфо такою небула.Після їх смс необходиться без заспокійливих скоро інфаркт отримаю,напевно пора змінити сімку.
повірте, стане легше. я після того як номер поміняла хоть трохи до життя нормального вернулась

Якщо ви будите реагувати на все вони іще більше будуть вас доставати і давити на больне місце.
Тому повний ігнор, вони будуть постійно шукати ваше слабке місце, а якщо не зможуть психологічно з вас нічого здерти запропонують повернути лише те що ви взяли.

Назад
Угорі