Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.

стандарт, нічого нового, я свою ел.пошту навіть і не дивлюсь, а смисл?На электронку пришло письмо...скоро, наверное и Интерпол подключат...вот это я "спряталась"??
Та да,цих клоунів як почитать, то взагалі хана))) ще пришлють,що заборонили Вам за кордон виїжджати)) і ще багато чого в такому ж дусі))Anna85, я в тому сенсі, що це для мене новий "шедевр"...ще такого ніхто не присилав...смішно просто...такі наївні..
я тоже таке отримувала, причому вже давно. Це просто вашу увагу привернутиНа электронку пришло письмо...скоро, наверное и Интерпол подключат...вот это я "спряталась"??
так это они вас же на вашей же почте и ищут?На электронку пришло письмо...скоро, наверное и Интерпол подключат...вот это я "спряталась"??

пару дней назад точь в точь такое же пришло....На электронку пришло письмо...скоро, наверное и Интерпол подключат...вот это я "спряталась"??

....я нашласьнаписала им на их электронный адрес - я нашлась , вся во вниманиии.....0 реакции

я им передам если они соизволят меня на почте найти....я нашлась![]()

а вознаграждение нашедшему за вас не предлагают?На электронку пришло письмо...скоро, наверное и Интерпол подключат...вот это я "спряталась"??

Ужас мене теж таке жде.а вознаграждение нашедшему за вас не предлагают?![]()
В чем ужас? В абсурдности их пугалок и последовательности действий?)Ужас мене теж таке жде.
Я дуже вразлива стала,ніколи до цих мфо такою небула.Після їх смс необходиться без заспокійливих скоро інфаркт отримаю,напевно пора змінити сімку.В чем ужас? В абсурдности их пугалок и последовательности действий?)
Он же напрочь игнорируют все мои письма им)
Они сами с собой ведут все процессы а я как третье лицо читаю их отчеты))
Пока успеха 0
повірте, стане легше. я після того як номер поміняла хоть трохи до життя нормального вернуласьЯ дуже вразлива стала,ніколи до цих мфо такою небула.Після їх смс необходиться без заспокійливих скоро інфаркт отримаю,напевно пора змінити сімку.
Anna85, я в тому сенсі, що це для мене новий "шедевр"...ще такого ніхто не присилав...смішно просто...такі наївні..
Якщо ви будите реагувати на все вони іще більше будуть вас доставати і давити на больне місце.Я дуже вразлива стала,ніколи до цих мфо такою небула.Після їх смс необходиться без заспокійливих скоро інфаркт отримаю,напевно пора змінити сімку.