Credit7 Знайшли всix)

• Автор теми Автор теми 4aklun
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
  • Теґи Теґи
    credit7
Підкажіть будь ласка,це Credit7 такий обдзвон оточення робить вже з першого дня?Чи це при тривалих простроченнях?
В мене почався на 31 день просрочки, дістали старих знайомих,сестру. Закрив за тіло

Сьогоднi наступив для мене день Х, кредит 7 почав розсилати всiм повiдомлення такого типу,скрiн прикладу. Пicля того як звернувся до менеджера перестали робити розсилку. Вiн запропонував тело +500грн до 14.00. Але коштiв зараз нема, i сумма вкабынетi вже змiнилася на бiльше нiж тiло. Як гадаете ще будуть такi пропозицi, хотiв домовитися але впертi. Прострочка 30+- днiв
Порадьте що робити,в мене кредит в даніій організації з липня місяця 2024 , пішов в протермінування і в вересні місяці угоду про реструктуризацію.Тіло кредиту було 18 тис, ресоціалізація 30 тис.Вніс був 10 тис ,потім зрозумів що лоханувся.Не платив нічого, зараз вони зі мною зв'язалися кажуть що готується до продажу мій договір, менеджмер сказав що можу платити частинами, відсотки потім спише .Що порадите в такій ситуації?? Можк хтось мав досвід?

Порадьте що робити,в мене кредит в даніій організації з липня місяця 2024 , пішов в протермінування і в вересні місяці угоду про реструктуризацію.Тіло кредиту було 18 тис, ресоціалізація 30 тис.Вніс був 10 тис ,потім зрозумів що лоханувся.Не платив нічого, зараз вони зі мною зв'язалися кажуть що готується до продажу мій договір, менеджмер сказав що можу платити частинами, відсотки потім спише .Що порадите в такій ситуації?? Можк хтось мав досвід?
А, якщо договір продадуть, це щось страшне?
Яке ще відсотки потім спише. Пішов би він кудись подалі.

Сьогоднi наступив для мене день Х, кредит 7 почав розсилати всiм повiдомлення такого типу,скрiн прикладу. Пicля того як звернувся до менеджера перестали робити розсилку. Вiн запропонував тело +500грн до 14.00. Але коштiв зараз нема, i сумма вкабынетi вже змiнилася на бiльше нiж тiло. Як гадаете ще будуть такi пропозицi, хотiв домовитися але впертi. Прострочка 30+- днiв
Ви ставили блокувальник спаму СМС?

Zoltan, Спасибо за ответ, я понимаю, но родственники испугались, написали всем старым знакомым даже знакомым родителей. Вроде успокоил но все переживют что придется за меня отдавать кредит)))
Краще б вони звернулись в прокуратуру або в поліцію з заявами про кримінальне правопорушення за ознаками ст.ст. 182, 189, 190 ККУ

може хтось під сказати на який день просрочки кредит 7 починає сильний терор? і коли вони шлють листи на адресу? через який термін?

Вони нічого не склали, якщо не підписувати реструктуризацію, можна сплатити за пів тіла навіть
а яка у вас була просрочка підскажіть? бо мені кажуть що скоро пришлють, вже 20 день просрочки …. реструктиризацію не оформила

а яка у вас була просрочка підскажіть? бо мені кажуть що скоро пришлють, вже 20 день просрочки …. реструктиризацію не оформила
Було 18 тис, підписав на 30 тис (((сплатив 10 тис, потім одумався вже рік не платив нічого

а листи підскажіть коли слали? через який час?
люблять присилати листи і дуже обдзвонюють оточення, в моєму випадку пройшлись по сусідах і по маминим колегам та її директору, також по тітці і дядьку і двоюрідним сестрам, але потім їх можна за пів тіла закрити, десь за 3-4 місяці

люблять присилати листи і дуже обдзвонюють оточення, в моєму випадку пройшлись по сусідах і по маминим колегам та її директору, також по тітці і дядьку і двоюрідним сестрам, але потім їх можна за пів тіла закрити, десь за 3-4 місяці
а через який період шлють +- не памʼятаєте? мені поки не слали, в наче оточення не жалілось крім близьких (мама і тато і все)

а через який період шлють +- не памʼятаєте? мені поки не слали, в наче оточення не жалілось крім близьких (мама і тато і все)
десь місяць чи більше

обдзвін оточення почали десь через місяців 2-3

у меня они висели больше 6 месяцев, только письмо было, потом закрыла меньше тела

Назад
Угорі