Credit7 запропонували реструктуризацію.

• Автор теми Автор теми Вікторія В.В.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 1K
Добрый день , подскажите предложили реструктуризацию на первый день просрочки , но сейчас нету такой суммы , их предложение заканчивается завтра , говорят больше такой возможности не будет . Как думаете будут ли еще предложения от них в ближайшее время ?

Добрый день , подскажите предложили реструктуризацию на первый день просрочки , но сейчас нету такой суммы , их предложение заканчивается завтра , говорят больше такой возможности не будет . Как думаете будут ли еще предложения от них в ближайшее время ?
Не ведіться!!!
Якщо строк кредитування закінчився, то припиняється нарахування процентів та іншої піни. Ваша заборгованість, якщо не було проплат, складає суму тіла і процентів за строк кредитування. І далі не росте! Якщо кредитний договір укладено після 24.12.2023 р., то денна процентна ставка не може перевищувати 1%, незалежно від зазначеної у кредитному договорі. Для чого Вам та реобдуризація? Щоб визнати завищені нарахування?

Не ведіться!!!
Якщо строк кредитування закінчився, то припиняється нарахування процентів та іншої піни. Ваша заборгованість, якщо не було проплат, складає суму тіла і процентів за строк кредитування. І далі не росте! Якщо кредитний договір укладено після 24.12.2023 р., то денна процентна ставка не може перевищувати 1%, незалежно від зазначеної у кредитному договорі. Для чого Вам та реобдуризація? Щоб визнати завищені нарахування?

???

Кредит7 -- один з найбільш лояльних кредиторів в плані гарних умов.

Я їх за пів тіла закрив.

Людина через реструктуризацію закриє їх за тіло в зручному для неї форматі виплат.

В мене монобанк на 90 тисяч на 36 місяців в реструктуризації без нарахування % протягом цього терміну, і я цілком щасливий.

Реструктуризації бувають різні.

Реобдуризація - це набратись мікро-займів по саме горло, сидіти, чекати на суди, і нічого з цим не робити.

Подскажите отправляют ли они письмо ?

Вкладення

• IMG_3325.webp
    IMG_3325.webp
    48.9 Кб · Перегляди: 52
Вітаю.
Підкажіть будь ласка, бо вже начиталася ваірантів. Мені Кредіт7 запропонував реструктуризацію боргу тіла кредиту зі списанням всіх відсотків і штрафів. Я знайшла вчора ввечері суму на перший платіж. Далі раз в місяць і це реально в моєму фінансовому положенні. Питання: чи потрібен лист саме на пошту: Укр чи Нову. Чи достатньо підписати договір в особистому кабінеті. Бо боюся, щоб ці гроші не пішли на штрафи.
І не можу зрозуміти як тут показати скрін угоди..
Краще не підписуйте її,то не вигідно, вони хочуть всю суму з відсотками зазвичай,не тіло

Назад
Угорі