Credit7 запропонували реструктуризацію.

• Автор теми Автор теми Вікторія В.В.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 1K

Вікторія В.В.

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
5
Бали
3
Вікторія В.В. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю.
Підкажіть будь ласка, бо вже начиталася ваірантів. Мені Кредіт7 запропонував реструктуризацію боргу тіла кредиту зі списанням всіх відсотків і штрафів. Я знайшла вчора ввечері суму на перший платіж. Далі раз в місяць і це реально в моєму фінансовому положенні. Питання: чи потрібен лист саме на пошту: Укр чи Нову. Чи достатньо підписати договір в особистому кабінеті. Бо боюся, щоб ці гроші не пішли на штрафи.
І не можу зрозуміти як тут показати скрін угоди..

як тут показати скрін угоди..
Screenshot_2025-08-20-12-35-52-188_com.android.chrome-edit.webp

Вкладення

• Screenshot_41.webp
    Screenshot_41.webp
    51.3 Кб · Перегляди: 123
  • 0 байт · Перегляди: 0
Почти 20000 они списывают и 38000 разбивают на сколько платежей и с какой периодичностью?
раз в 30 днів по 4 тисячі, 8 разів. Але перший платіж до 21-го 5700.

Зараз говорила з менеджером. Він сказав, що договір реструктуризації вони не відправляють. Гарантійний лист лише, якщо повне погашення. То питання: підписувати безпечно?

вони і сказали, що давно на ринку. Але гарантійний не відправляють, бо реструктуризація, а не повне погашення. А довідку про повне погашення вони нададуть після сплати останнього платежу

І тут проблема, що сплатити потрібно до завтра. Інакше договір анулюють.
І знову почнеться терор.. (це вже я дописала)

А умови влаштовують, бо якщо я взяла кошти, я зобов'язана їх повернути. Це ж тіло. Без відсотків і штрафів.

вони і сказали, що давно на ринку. Але гарантійний не відправляють, бо реструктуризація, а не повне погашення. А довідку про повне погашення вони нададуть після сплати останнього платежу

І тут проблема, що сплатити потрібно до завтра. Інакше договір анулюють.
І знову почнеться терор.. (це вже я дописала)

А умови влаштовують, бо якщо я взяла кошти, я зобов'язана їх повернути. Це ж тіло. Без відсотків і штрафів.
Так отправляют гарантийное письмо или нет?)

вони сказали, що потрібно натиснути на кнопку і отримати лист на мейл

так виглядає договір. Вирішила подивитися. Ще не підписую.

Вкладення

• Screenshot_42.webp
    Screenshot_42.webp
    27.7 Кб · Перегляди: 125
  • Screenshot_46.webp
    Screenshot_46.webp
    145.4 Кб · Перегляди: 73
  • Screenshot_45.webp
    Screenshot_45.webp
    91.3 Кб · Перегляди: 65
Останнє редагування:
Я закрывала на таких условиях, в моем случае действительно все закрыли. Но решать Вам
Я заскрінила все і підписала сьогодні. Відразу сплатила, знову заскрінила. Борг зменшився на суму оплати. Думаю, що все ок. Договір скачала і цього разу ретельно вивчила. Нема підпунктів лишніх. Головне вчасно тепер сплатити. Я вдячна їм, що запропонували реструктуризацію. У мене це зі здоров'ям пов'язано. Не збираюся півроку мовчати, щоб мені потім щось ще пропонували. Взяла - віддам.

Дякую. Знайшла) Подивіться будь ласка. Чи можна йти на реструктуризацію. Чи це безпечно?
Апріорі реструктуризація (реобдуризація) - це небезпечно. Можливо, за умовами кредитного договору та законодавчим обмеженням нарахувань "піни" сума буде набагато меншою. Яка сума кредиту, строк кредитування, проценти, дата укладення кредитного договору?

Я заскрінила все і підписала сьогодні. Відразу сплатила, знову заскрінила. Борг зменшився на суму оплати. Думаю, що все ок. Договір скачала і цього разу ретельно вивчила. Нема підпунктів лишніх. Головне вчасно тепер сплатити. Я вдячна їм, що запропонували реструктуризацію. У мене це зі здоров'ям пов'язано. Не збираюся півроку мовчати, щоб мені потім щось ще пропонували. Взяла - віддам.
Удачи Вам , главное берегите здоровье, а все остальное у Вас обязательно получится!

Апріорі реструктуризація (реобдуризація) - це небезпечно. Можливо, за умовами кредитного договору та законодавчим обмеженням нарахувань "піни" сума буде набагато меншою. Яка сума кредиту, строк кредитування, проценти, дата укладення кредитного договору?
они тело разбивают

А проценти? Чи вони втиснулись у нове "тіло"?
Когда закрывала я, то они мне именно взятое у них тело разбили на 3 месяца, а проценты и "штрафы" списали. На тот момент - это был подарок небес и кредит закрыла, и то что частями сильно облегчило мне жизнь

Когда закрывала я, то они мне именно взятое у них тело разбили на 3 месяца, а проценты и "штрафы" списали. На тот момент - это был подарок небес и кредит закрыла, и то что частями сильно облегчило мне жизнь
Чесно кажучи, дуже сумніваюсь...

Вкладення

• 1.docx
    1.docx
    402.2 Кб · Перегляди: 36
Тіло залишили і розбили на декілька місяців. Документи, що маю проблеми зі здоров'ям надала.

Удачи Вам , главное берегите здоровье, а все остальное у Вас обязательно получится!

они тело разбивают
Дякую

Назад
Угорі