Credit7 почав терор

• Автор теми Автор теми Den4ez
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Den4ez

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
9
Бали
133
Den4ez не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, кредит7 після довгого часу затишшя вирішив мені позвонити і спитали чи будете платити борг, я сказав що поки не маю змоги, після цього отключився і через 3 години звонить родич що йому позвонили "слідчі" і що підозрюють в шахрайстві. Він злякався і сказав що найде гроші і заплатить. Кредит 7 сказали мені що вони до родичів не звонили, але передали договір в УкрБорг. Кажуть що якщо нк заплатите кредит за 2 дні працювати буде над боргов виключно колектор

Добрий день, кредит7 після довгого часу затишшя вирішив мені позвонити і спитали чи будете платити борг, я сказав що поки не маю змоги, після цього отключився і через 3 години звонить родич що йому позвонили "слідчі" і що підозрюють в шахрайстві. Він злякався і сказав що найде гроші і заплатить. Кредит 7 сказали мені що вони до родичів не звонили, але передали договір в УкрБорг. Кажуть що якщо нк заплатите кредит за 2 дні працювати буде над боргов виключно колектор
ага ці додіки люблять гратись у вигаданих персонажів, не спілкуйтесь з ними, ігнор повний, пишіть скарги в нбу

ага ці додіки люблять гратись у вигаданих персонажів, не спілкуйтесь з ними, ігнор повний, пишіть скарги в нбу
А Чи перестануть, в цьому питання. Як вони кажуть це колектори були і вони не несуть відповідальності.

А Чи перестануть, в цьому питання. Як вони кажуть це колектори були і вони не несуть відповідальності.
перестануть, в мене дзвонили десь до 3-4 місяців, а потім вмерли

а по оточенню, чим більше будуть слухати тим більше будуть їх задовбувати, а як пошлють раз нормально то і відлипнуть

Ого, в мене тільки розсилка була всім по мессенджерам поки що, терпіння вам

Кредит 7 - кошмарили. Будемо описувати, приїдемо, опозоримо, опитаємо сусідів. Тримайте свою лінію, кажіть - будете в неадекваті - закриваю Вас останніми, у мене таких як Ви багато і це реально допомагає, з ними так точно.

У мене це було МФО з майже найбільшим тілом. З 22к тіла закрила за 11. Після супер терору через тижні 2 очікуйте. Будуть норм пропозиції.

Дякую кредит7 за можливість поспілкуватися з колишнім чоловіком😂😂давно його не чула ))

Який термін приблизно на частини чи меньше? Бо мені сьогодні обіцяють гарантійку за тіло, але грошей немає)))
десь через два місяці пропонували тіло розбити, ще через місяць пів тіла, на 8 місяці продали якійсь конторі

Назад
Угорі