NaTaLiя
Only read
- Дописи
- 41
- Реакції
- 7
- Бали
- 5065
NaTaLiя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Теж таке прислали))) А вчора такеПросрочка с февраля или с марта, уже не помню.От этих вообще была полная тишина,ни звонка ни смс,а вот сегодня нашла такое письмецо (((
Большая просрочка?)Теж таке прислали))) А вчора таке
Десь з квітня місяця, точно не пам'ятаю...Большая просрочка?)
Креативненько.Просрочка с февраля или с марта, уже не помню.От этих вообще была полная тишина,ни звонка ни смс,а вот сегодня нашла такое письмецо (((
А де ви письмецо шукали? от я не шукав і в мене такого нема.Просрочка с февраля или с марта, уже не помню.От этих вообще была полная тишина,ни звонка ни смс,а вот сегодня нашла такое письмецо (((
Щось я пропустила....(((У мене вже 8 місяців,і нічого не приходить.А ось хтось писав,що зробили напис.Тож треба себе моніторити на сайтах.
Вчора десь читала в темах,що Велфін зробив напис.Щось я пропустила....(((
Вчора десь читала в темах,що Велфін зробив напис.
Пошукаю
Дякую ))) це яка тема?ось знайшла![]()
В розлілі про кредит ап.Дякую ))) це яка тема?
Запомните, никакой робот и СМС не будут Вас заранее предупреждать о надписи. делают втихаряВ мене щодня смс від них і дзвінок від робота, при виконавчий напис... Вірила... Моніторила.. А тепер той робот говорить, що приватний виконавець приїде описувати майно.....
А так правдоподібно було до того))))