Credit Plus прислали листа. Відкриють ВП чи чергова лякалка?

• Автор теми Автор теми Ikorn1978
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Та тут 100%, що ця макулатура не має ніякого відношення до суду... шо за приколи...
Конечно не имеет))Это что аргумент?Мы вам прислали листочек,отксеренный с липовой печаткой и непонятной подписью... :ahaha: Это ж гениально..)

Ти фото роздивився нормально? На фото макулатура... я хз як її в суді можна використати.

Ти фото роздивився нормально? На фото макулатура... я хз як її в суді можна використати.

Яким чином вона могла зіграти? Як дізналися, що ти її отримав, так як не заказний лист?
Значить такий юрист в тебе був, якщо макулатура грає проти тебе.
Я тоді теж так думав , а коли через два місяці ,вона загріла не мою користь((
За рік я теж багато такої макулатури отримував, на розпал в мангал дуже багато пішло , і такий лист теж, але бачиш я обернулось .
Автору посту , краще дійсно реєстр моніторити

Ви можете нормально пояснити, будь ласка, яким чином зіграла? Вони заявили, що це було офіційне попередження про їх намір зробити інн?
Ви з юристом співпрацювали?

За рік я теж багато такої макулатури отримував, на розпал в мангал дуже багато пішло , і такий лист теж, але бачиш я обернулось .
Автору посту , краще дійсно реєстр моніторити
Каким образом ее применили как аргумент?

Каким образом ее применили как аргумент?
Я бачу, що думки різні, але позитиву мало...
В реєстрі дивився адвокат немає поки що.
Але, сам процес цієї судової тяганини трохи лякає, можливо я перебільшую, намагаюся триматися.

Я бачу, що думки різні, але позитиву мало...
В реєстрі дивився адвокат немає поки що.
Але, сам процес цієї судової тяганини трохи лякає, можливо я перебільшую, намагаюся триматися.
Почему позитива мало?Вы живы,здоровы,с близкими все хорошо..И это главное в жизни.А не долги и кредиты..А суд??Это не страшно,чего его боятся то?)

И мне пришло под роспись но меня дома небило а мама невзяла, почталенка сказала што одправит назад. Може нада било забрать?

Назад
Угорі