Credit Plus прислали листа. Відкриють ВП чи чергова лякалка?

• Автор теми Автор теми Ikorn1978
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K

Ikorn1978

Читач
Дописи
10
Реакції
3
Бали
128
Ikorn1978 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня ,читаю форум протягом трьох місяців.Дуже допоміг морально,дякую всім.
Маю схожу історію )Декілька МФО,четвертий місяць розстрочки.
Дуже лякає ВН,бо працюю офіційно імаю тільки офіційний дохід.
Буду вдячна за контакт юриста і вашу думку)
Дякую!
Прострочки*

Вкладення

• 20210118_171338.jpg
    20210118_171338.jpg
    1 Mб · Перегляди: 117
  • 20210118_171257.jpg
    20210118_171257.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 103
Ikorn1978, сама по себе МФО не может открыть исполнительное производство.
Через нотариуса они могут это сделать, но не 100%. Кому-то делают, кому-то нет.
страшного нет ничего.
Если сделают ИНН - снесете ее благополучно. Юристов на форуме хватает для этого.

Ikorn1978, сама по себе МФО не может открыть исполнительное производство.
Через нотариуса они могут это сделать, но не 100%. Кому-то делают, кому-то нет.
страшного нет ничего.
Если сделают ИНН - снесете ее благополучно. Юристов на форуме хватает для этого.
Просто офіційно працюю і боюся блокування рахунків.

Доброго дня ,читаю форум протягом трьох місяців.Дуже допоміг морально,дякую всім.
Дякую!
Прострочки*
Лист цей був заказним ? Чи просто кинули в ящик?

Приватний сектор, знайшла в скриньці.
В реєстрі перевірила.
Орієнтовно через тижні два буде Виконавчий Напис , і ще із цією бумажкою потім зіграють , що Вони Вам відправили ,а ви проігнорували !
Готуйтеся до зносу , Горай

Орієнтовно через тижні два буде Виконавчий Напис , і ще із цією бумажкою потім зіграють , що Вони Вам відправили ,а ви проігнорували !
Наскільки високий відсоток блокування зарплатної карти і чи допоможе зміна банку

откуда такая уверенось что влепят?и с какого перепугу они будут этим фуфлом что то аргументировать?

откуда такая уверенось что влепят?и с какого перепугу они будут этим фуфлом что то аргументировать?
Якось мені завжди, "непруха".
Якщо з привату перейти в укрсоцбанк ...з зарплатною... не допоможе?

не думаю шо поможет!у вас еще довольно небольшой срок чтоб вам влепили ИНН!это письмо ничего не значит!заказное вам должно прийти под вашу личну роспись!а этого "кренделя" шо вам писал не слушайте.....

Дякую!
Прострочки*
Я извиняюсь,но ВЫ сами как думаете?Неужто кто то кого то будет предупреждать если хотят Вам сделать "каку"?Это бред.
Дякую!
Прострочки*
И да!В зависимости на что они хотять наложить арест в плане счетов,"социальный или пенсионый",то вроде после суда имеют такое право,но также и на зарплатный могут наложить,смотря какой банк!)
Можеш в Уксиб перейти!Беги от Примата!)

Я извиняюсь,но ВЫ сами как думаете?Неужто кто то кого то будет предупреждать если хотят Вам сделать "каку"?Это бред.

И да!В зависимости на что они хотять наложить арест в плане счетов,"социальный или пенсионый",то вроде после суда имеют такое право,но также и на зарплатный могут наложить,смотря какой банк!)

Можеш в Уксиб перейти!Беги от Примата!)
Дякую, спробую змінити банк. З моїх 5 "диявольських контор". Най най це creditplus...
Нікому не переуступають і лізуть, як мухи в спеку!!! Але ,якби не цей форум, то навіть не уявляю, куди б поїхав мій дах...

Зачем вы пугаете человека? При чем тут эта писулька, куда ее, зачем её??) О надписи не предупреждают, не надо умничать

Мне влепили , и суд был уже , и аргументировали этой бумажкой
Зачем вы пугаете человека? При чем тут эта писулька, куда ее, зачем её??) О надписи не предупреждают, не надо умничать
Я уже по опыту своему написал ,как у меня было , понятное дело всё индивидуально!
Наскільки високий відсоток блокування зарплатної карти і чи допоможе зміна банку
У мене з 6 тис, и пролангації на 9800, вліпили на 23 тис , картки не блоканули, + я оперативно забезпечення позову зробив , зараз подав апеляцію ВП зупинено до рішення суду !

Я уже по опыту своему написал ,как у меня было , понятное дело всё индивидуально!
Это как это так?Хм...Бумажка аргумент?Я ещё такого не слышала.Невыплаченный кредит это аргумент.А не бумажка.
Да.У меня тоже такая бумага есть, несколько месяцев как прислали.Хм.

Это как это так?Хм...Бумажка аргумент?Я ещё такого не слышала.Невыплаченный кредит это аргумент.А не бумажка.
Да.У меня тоже такая бумага есть, несколько месяцев как прислали.Хм.
Я тогда тоже так думал , а на суде сыграла в не мою пользу

У мене з 6 тис, и пролангації на 9800, вліпили на 23 тис , картки не блоканули, + я оперативно забезпечення позову зробив , зараз подав апеляцію ВП зупинено до рішення суду !
Ти фото роздивився нормально? На фото макулатура... я хз як її в суді можна використати.

Я тогда тоже так думал , а на суде сыграла в не мою пользу
Яким чином вона могла зіграти? Як дізналися, що ти її отримав, так як не заказний лист?
Значить такий юрист в тебе був, якщо макулатура грає проти тебе.

Останнє редагування:
Назад
Угорі