Credit Plus ! Проценти з космоса

• Автор теми Автор теми Poli17
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 3K

Poli17

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Poli17 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Взяли перед війною 17 тис , так як раз ніяк не можемо виплати ….
Вони нарахували проценти космос , Кредіт Плюс щей з карти знімає з моєї по 50 грн , треш (
Як з ними домовитися , до кого звернутися ?

Карту треба перевипускати, це однозначно. Ну і домовлятися за тіло з ними, якщо є можливість платити. Якщо можливості немає - тільки один варіант, ігнорити і не спілкуватися.

Мені запропонували тіло на 5 частин розбити, думаю погодитись. Пишіть їм в чат, домовляйтесь

Мені запропонували тіло на 5 частин розбити, думаю погодитись. Пишіть їм в чат, домовляйтесь
Я їм теж писала , але х*р там хочуть одним платежем (

Вони нарахували проценти космос , Кредіт Плюс щей з карти знімає з моєї по 50 грн , треш (
В першу чергу перевипустіть всі картки,що світили в мфо,щоб у вас нічого не змогли знімати.
І на деякий час увімкніть режим ігнору,і почнуть вам пропонувати лояльні умови.Тоді і почнете з ними розмову.І наполягайте на тілі.

Они мне даже в мирное время через пару месяцев предложили разбить тело на платежи. Закрывала их 5 месяцев по 2 к в месяц. После последнего платежа кредит закрылся, пришла справка о закрытии. Я думаю , в любом случае стоит подождать норм предложений. Они однозначно будут.
Сейчас вообще переживать надо о других вещах . Кредиты подождут.

Я делала несколько оплат до войны закрывая часть тела. Вчера звонили, предложили остаток тела разбить на три или пять платежей, как мне комфортно, общались адекватно

Закрыл их за тело недавно, сами предложили. Ждите :)

Мої кредит плюс,ще задовго до війни гарно потрешили все і всіх кого змогли знайти,потім ,,жалібно,, тіло просили ,пропонували навіть розбити на частини,як я захочу.
з карти знімає з моєї по 50 грн
Змініть карту.По 50 грн.це ще дрібненько лямзять.В мене з моєї карти,самі зробили пролонгацію в дві тис.гривень.

Они мне даже в мирное время через пару месяцев предложили разбить тело на платежи. Закрывала их 5 месяцев по 2 к в месяц. После последнего платежа кредит закрылся, пришла справка о закрытии. Я думаю , в любом случае стоит подождать норм предложений. Они однозначно будут.
На тому тижні ізапропонували тіло одним платежем , а зараз не дзвонять , можливо і мені так пощастить ))

Раньше осени ни с кем из шараг не хочу общаться ибо и так тошно от всего. Эти пока в адеквате, ни разу не звонили и не пытались снять с карты что-то. Хотя тело 25к. Не спешите отдавать свои кровные, кто знает, что будет завтра

У вас велике протермінування було?

"Кредит плюс"самое сумасбродное МФО из тех,кто есть у меня.С 5000 тысяч насчитали 32 000 тысячи,а точнее 32 645 гривен. Ненормальные.Не общалась,жду адекватное предложение.

"Кредит плюс"самое сумасбродное МФО из тех,кто есть у меня.С 5000 тысяч насчитали 32 000 тысячи,а точнее 32 645 гривен. Ненормальные.Не общалась,жду адекватное предложение.
А что здесь такого? Все же по закону. То Вы не понимаете.
Сарказм, если что.
Но то, что по закону, очень похоже.
Договор на какой срок у Вас?

Бистрозайм з 5 000 вже 186 000 нарахував. Так що все нормально

А что здесь такого? Все же по закону. То Вы не понимаете.
Сарказм, если что.
Но то, что по закону, очень похоже.
Договор на какой срок у Вас?
Я брала у них кредит до войны.В феврале 2022 года.Стандартно,на месяц,насколько я помню.

Назад
Угорі