CLY знову атакує

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 5K
слова не дає сказати щось там ще пропи.......
Ага, а роамтом Ви щось розумне скажете, а він не зможе відповісти. Прочитав бігом з листочка те що треба, кинув трубку і обісрався зі страху.

Сьогодні чекала один важливий дзвінок алн не знала точний номер телефону і нарвалась на клай то там є один умнік почав мені напором курс економіки зачитувати, слова не дає сказати щось там ще пропи....... і кинув трубку
Может то робот был? ?

Комусь надсилав схоже cly?

Вкладення

• A3A27908-2F55-4727-A51D-5E7B3C173E80.webp
    A3A27908-2F55-4727-A51D-5E7B3C173E80.webp
    105.3 Кб · Перегляди: 69
я на форуме новенькая, не знаю как в лс написать, хотела бы с вами пообщаться, если вы конечно не против. Просто, вижу что вы хорошо осведомлены, а мне прям очень не помешают пару советов. Спасибо

я на форуме новенькая, не знаю как в лс написать, хотела бы с вами пообщаться, если вы конечно не против. Просто, вижу что вы хорошо осведомлены, а мне прям очень не помешают пару советов. Спасибо
Написала Вам.

Доброго дня Клай почав дзвінками довбати телефонують вже з 044 і починають що кредит був взятий ще в 2021 році треба закривати а то якщо ні то скоро погасите самі лякають. Якесь бурмило розповідає що треба робити, їдь захищати країну а не в офісф сиди і п......ди!!!

Доброго дня всім мала сьогодні необережність взяти слухавку від незнайомого номера телефону а це виявився Cly то почали вимагати оплату типу коли буде бо вже довго не платю а якщо ні то скоро все заплатю. хотіла відправити за кораблем але слухавку кинуло тупе.

Iren7777, а как хоть угрожалО на том конце(☝️), что говорилО?

що я собі думаю привласнила чужі кошти, вже в них терпець урвався. все більше компанія на мене часу тратити не буде все надоїло скоро я сама буду бігати за ними і все поверну. я кажу хамлу шо війна а воно то я брала кошти до війни і пішло поїхало.....

що я собі думаю привласнила чужі кошти, вже в них терпець урвався. все більше компанія на мене часу тратити не буде все надоїло скоро я сама буду бігати за ними і все поверну. я кажу хамлу шо війна а воно то я брала кошти до війни і пішло поїхало.....
Для чого з ними говорити? Почули хто це і спокійнесенько поклали слухавку.
Проблема вирішена... Якщо вони вважають інакше - нехай роблять висновки.

Доброго дня всім мала сьогодні необережність взяти слухавку від незнайомого номера телефону а це виявився Cly то почали вимагати оплату типу коли буде бо вже довго не платю а якщо ні то скоро все заплатю. хотіла відправити за кораблем але слухавку кинуло тупе.
А когда вышли в просрочку до ВП или во время ВП? у меня они тоже есть и названивает незнакомый номер, но я трубку не беру.

Я щось не розумію, це вони пропонують за пів тіла так, чи заплатити два тіла і вони "перешлють" на ЗСУ??

Вкладення

• Screenshot_20220607-115629_crDroid Home.webp
    Screenshot_20220607-115629_crDroid Home.webp
    14.3 Кб · Перегляди: 65
Я щось не розумію, це вони пропонують за пів тіла так, чи заплатити два тіла і вони "перешлють" на ЗСУ??
Просто прикриваються що ніби то допомогають ЗСУ... ідіоти
Хотять допомогти - військомати працюють цілодобово.

Назад
Угорі