Cly передав договор до ТОВ «ФК «ПОЗИКА»

• Автор теми Автор теми nikaaaa…..
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 4K

nikaaaa…..

Читач
Дописи
5
Реакції
4
Бали
128
nikaaaa….. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Cly зробив відступлення кредиту до ТОВ «ФК «ПОЗИКА»». Можливо хтось чув про неї або є якась інформація як вони поводятся? Заздалегідь дякую)

Добрий день. Cly зробив відступлення кредиту до ТОВ «ФК «ПОЗИКА»». Можливо хтось чув про неї або є якась інформація як вони поводятся? Заздалегідь дякую)
Скільки просрочка у вас ? Турбували оточення ? Яка сумма боргу ?

Добрий день. В мене так само. Авіа та клай їм передали.
Переписувався трохи з ними. Як і всі. На емейл прийшов лист написаний великими літерами. Хочуть страх навести.

Казали чекати наслідків

Сьогодні у Авіра Груп день розпродажу 😆 Сказала ця «Позика», що не випустять мене з України. Чекаю оперативну групу перехоплення на ПП Краківець- Корчова 🤣

Сьогодні у Авіра Груп день розпродажу 😆 Сказала ця «Позика», що не випустять мене з України. Чекаю оперативну групу перехоплення на ПП Краківець- Корчова 🤣
Мені теж сказали, що один з наслідків, це те, що мене не випустять за кордон. Я їх запитав, що мені цікаво як саме вони впровадять це над людиною, яка вже давно там.
На що вона сказала, що дякує і надану інформацію вони використають для стягнення з мене коштів 😆

Сьогодні у Авіра Груп день розпродажу 😆
У вас тільки авіра в них?

Так, тільки вони. Але накрутили дуже багато з малого «тіла». Подивимось, як ця «Позика» буде поводити себе, хоч би не творили шоу, бо вже не цікаво 😂
Будете тримати мене в курсі, а то я за дзвінки взагалі не в теміі. Мені хіба на емейл або вайбер.

Так, тільки вони. Але накрутили дуже багато з малого «тіла». Подивимось, як ця «Позика» буде поводити себе, хоч би не творили шоу, бо вже не цікаво 😂
Как у вас с ними дела?
Я сегодня вот такое СМС получила,

Вкладення

• Screenshot_20250905-182241_Messages.webp
    Screenshot_20250905-182241_Messages.webp
    42.3 Кб · Перегляди: 117
У мене мовчать як риби
Протермінування плюс мінус 160 днів

Шлють листи електронні, кожен раз з новою сумою, більше-менше 😆
Мені на всі емейли, та на два телефони три дні підряд листи шлють. Вже їм прямим текстом написав, щоб не спамили. Ще й таким великим шрифтом, ніби це повинно мене злякати

Мені на всі емейли, та на два телефони три дні підряд листи шлють. Вже їм прямим текстом написав, щоб не спамили. Ще й таким великим шрифтом, ніби це повинно мене злякати
Чомусь мені здається, це дитина Сенс Банку 🤓

Это ФК позыка?

Назад
Угорі