Cly, ненормальні нарахування

• Автор теми Автор теми Den4ez
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 523

Den4ez

Форумчанин
Дописи
35
Реакції
9
Бали
133
Den4ez не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У мене почалася просрочка у клай і авіра 19 березня, тіло в обох 4000, авіра нарахувала за 10 днів уже до 7000, а клай зовсім йобнулись і уже 12000. Це нормально??? При тому що 28 березня було 9700 а сьогодні 29 березня уже 12000. Це вони уже по 2 тисячі+ нарахувують в день. Що підкажете а цій ситуації

Просто в других людей за 3 місяці з таким тілом нарахувують стільки, а мені за 10 днів
в других людей це яких?
у мене таке само тіло і уже під 14к нарахувань і вони не думають зупинятись

Просто в других людей за 3 місяці з таким тілом нарахувують стільки, а мені за 10 днів
В яких других людей?
Я колись мала борг в Є Гроші. Та ще контора - одна з найгірших. Короче, мало того, що вони відразу видали 23000, замість заявлених 30000, а повернути я мала 30+. Так коли прийшла черга, і я мала їм сплатити 6000 грн по договору, в мене так скалалось,що я змогла повернути їм весь борг.
У цих перевертнів не проходить платіж в один день. Я плачу 17 000, а на наступний день вирішую сплатити інше, як і сказали мені оператори Є Гроші.
Короче, це був останній день. І ці вилупки за одну ніч нарахували мені 2500 тис штрафа.

Це так само як платити по реквізитам. Наприклад, Селфі Кредит закриває датою оплати, навіть якщо прийшов через три дні платіж, і списують всі відсотки.
А Клік кредіт закривають датою надходження коштів. І ще кажуть, ну там всього 80 грн доплатите і все..

Вони з мені з 8000 нарахували вже 22500, потім 23700. Причому в мене були гроші я їм вже сплатила, але за реквізитами, не було іншої можливості. Сплатила в п'ятницю ввечері, вранці в суботу ще нічого не закрито, їм додзвонитися, дописатися нереально, бо в них вихідні а вони за ніч ще 1500 нарахували. Або хай закривають датою квитанції, або подам скаргу в нбу

Назад
Угорі