Cly написав сам, що поверне переплату. Треба написати заяву? Чи дійсно повертають? Чи пуста трата часу?

Марія95

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
9
Бали
8
Марія95 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я їм оплатила по реквізитам трохи більше. Поки вони шло, вони ще нарахували відсотки а потім все списали і пишуть про переплату. Сказали написати заяву про повернення

Вкладення

• Screenshot_20260330_112033_Gmail.webp
    Screenshot_20260330_112033_Gmail.webp
    54.3 Кб · Перегляди: 1
  • Screenshot_20260330_121741_Telegram.webp
    Screenshot_20260330_121741_Telegram.webp
    137.4 Кб · Перегляди: 1
Прислали мені зразок заяви в такому форматі, що на телефоні воно просто не відкривається, а в мене, крім телефону, нічого більше немає. Зараз написала хай вишлють в форматі для телефону + якраз закінчився термін дія підпису, а в мене на руках немає фізичного загран, щоб його поновити (хоча там наче через приват ключ треба підписувати). А може і не треба підписувати...ви не стикалися?
Зараз напишу їм заяву

Останнє редагування:
Прислали мені зразок заяви в такому форматі, що на телефоні воно просто не відкривається, а в мене, крім телефону, нічого більше немає. Зараз написала хай вишлють в форматі для телефону + якраз закінчився термін дія підпису, а в мене на руках немає фізичного загран, щоб його поновити (хоча там наче через приват ключ треба підписувати). А може і не треба підписувати...ви не стикалися?
Зараз напишу їм заяву
На телефоне почти всё можно открыть, если не открывается-скачайте нужную программу для открытия определенного типа файлов,документов

Назад
Угорі