CLY как дела с ними?

• Автор теми Автор теми Marusyava
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

Marusyava

Форумчанин
Дописи
73
Реакції
22
Бали
133
Marusyava не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Идет ли компания CLY на уступки в погагении задолжности? Кто сталкивался с ними?

Идет ли компания CLY на уступки в погагении задолжности? Кто сталкивался с ними?

Пыталась, пока не пошли. То судом пугают, то исполнительной службой, то всё продают, потом снова исполнительной

Списали до 2 тел через 3 месяца, до этого не общался с ними

Я
Вот вчера, сама им на почту написала, долг с % был почти 14000к , сегодня закрыла кредит за 3000к? 205 дней просрочки было, спасибо за вашу подсказку, я сама им два тела оплатить предложила)

Намагалася домовитись. Не схотіли. Написала в нацком. Ще в січні. 2 дні назад телефону у клай, щоб про списання домовитись, а там таким ображений голосом "вам і так до 7200 списали, ви ж регулятор поскаржились. Тепер сума заморожена". Сказав, що буде заморожена аж поки не оплачу. Можна двома платежами.
Тіло 3000, хотіли 25 (у кінці грудня 2019)

Намагалася домовитись. Не схотіли. Написала в нацком. Ще в січні. 2 дні назад телефону у клай, щоб про списання домовитись, а там таким ображений голосом "вам і так до 7200 списали, ви ж регулятор поскаржились. Тепер сума заморожена". Сказав, що буде заморожена аж поки не оплачу. Можна двома платежами.
Тіло 3000, хотіли 25 (у кінці грудня 2019)
Ну так за два тіла ми і закрили

А как они себя вели эти 3 месяца? У меня пока только 2 недели просрочки по ним, вроде тихо пока. Контактным или третьим лицам звонят?

В мене прострочка 2 місяці. Сума 4 500. Набігло десь біля 30 000. Один лист прийшов за адресом прописки, нікого не знайшли. Декілька смс, і то дужерідко. Десь біля місяця прострочки дзвонить дядько, пропонує допомогти. Списати частину суми, але таку малу частину що просто ппц. До мене дзвонив, до жінки і в неїкредит там. Але представлявся по іншому, *****. Я чеааю коли запропонують тіло, максимум.

Прострочка місяць окрім листів на пошту немає нічого , але з тіла 4500 хочуть уже 17 написав в Нацком поки

Всем привет.ОНи тоже у меня есть было тело 1500 щас не знаю сколько и плюс не могу зайти на сайт их.

Мені написали що маю один день щоб закрити а потім дадуть чи продадуть трнтім особам.....це як поняти

Мені дана компанія прислала що подадуть до виконавчої служби (ніби написали що процедура подачі виконавчого документа до виконвчої служби) я так розумію є виконавчий напис чи що, ПОДАТУТЬ чи НІ???????підскажіть просрочка вже 4 місяць тіло 3000 нарахували не знаю .....

Наталяяя, сейчас все, поднимая панику, рассылают такие смс. Если сделают надпись - снесете ее в суде.

Назад
Угорі