ClickCredit продав ЕАПБ

• Автор теми Автор теми Krista
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 5K
Квартиру не отберут не переживайте, копите деньги если подадут то бегом в суд
Вже і так 2 суди, по одному з банком вже на заочному програли, зараз тільки молитва по Апеляції, надіюсь там судді вирішать в мою користь. А з цими ЕАПБ ще геморою прибавиться :(:(

Їм вже 3 контори і один банк відступив договора.

Вже і так 2 суди, по одному з банком вже на заочному програли, зараз тільки молитва по Апеляції, надіюсь там судді вирішать в мою користь. А з цими ЕАПБ ще геморою прибавиться :(

Жесть, адвокат хороший у вас? А так из вариантов уволится и работать неофициально и платить по возможности и желанию

Жесть, адвокат хороший у вас? А так из вариантов уволится и работать неофициально и платить по возможности и желанию
По першому був спочатку Захист, потім знайшов форум і на Апеляцію взяв юриста з форуму, але 50/50, все залежить тепер тільки від суду. І з другим банком також працює юрист з форуму, там ще поки йде суд.

У мене протермінування у клік та майкредіт спочатку було кредитборг солюшен а сьогодні прийшло смс що перепродали еапб тіло 2к
Добрий вечір ! На якому терміні клік кредит передали еапб ?

На якому терміні?
Добрий вечір ! На якому терміні клік кредит передали еапб ?
Доброго вечора! Ось форумчанин писав:
точно не скажу не памятаю місяці три приблизно

Останнє редагування:
У мене протермінування у клік та майкредіт спочатку було кредитборг солюшен а сьогодні прийшло смс що перепродали еапб тіло 2к
Скажіть будь ласка турбують оточення?

Підкажіть будь ласка якивирвшили питання з єапб

Назад
Угорі