Click credit Продали Деалу

• Автор теми Автор теми Sunny95
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 956
  • Теґи Теґи
    клик кредит
Я обираю третій варіант - боротися за свої права актуальними і дієвими методами, спираючись на норми Законів, які працюють в судовому сьогоденні.
Запевняю Вас, мої методи цілком актуальні та дієві!

Запевняю Вас, мої методи цілком актуальні та дієві!
Та я б з радістю запевнилась прикладами судових рішень після 2022р, де Ваші твердження про підписання смскою- фількіна грамота і що тільки меморіальний ордер належний доказ перерахування коштів за договором виявились дієвими, але я такі, на жаль, не зустрічала

В мене клік продав ЄАПБ а ті вже просили 15 тисяч з тіла 3500. Подали в суд, я захищалась. Суд я виграла. Тепер якщо ще ці подадуть теж буду захищатися. Страшного в цьому нічого немає.
Можна ваші поради стосовно них,як саме захищати себе та що робити мені?

Перепрошую, мені потрібні ваші поради,вони подали до суду,на адвокати немає можливості,що ви можете мені порадити?
Порада одна, точно не пускати все на самотік. Захищайтеся самі, як можете. В мене ситуація була не в тому що на адвоката грошей не було. Просто адвокат порадив заплатити. Тіло 5900+відсотки 7900+ судові витрати їм оплати. А нєєєєє. Я ніч переспала з думками. На ранок надумала сама захищатися і вже як буде. В мене вийшло. Але ж тут хто зна як у кого. В мене був суд з ЄАПБ.

Перепрошую, мені потрібні ваші поради,вони подали до суду,на адвокати немає можливості,що ви можете мені порадити?
Напишіть мені в особисті повідомлення, може чимось буду корисна.

Назад
Угорі