Click credit Продали Деалу

• Автор теми Автор теми Sunny95
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 712
  • Теґи Теґи
    клик кредит

Sunny95

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
0
Бали
6
Sunny95 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня спільното ,
зайшла в особистий кабінет клік кредита , щоб перевірити кількість днів , але отримала повідомлення що змінився кредитор , Деал фінанс груп , звʼязалась з ними, сумма 2,5 тіла , і наскільки я бачила з групи в фейсбук люблять ходити до суду.
Хтось знає щось про них ?

Доброго дня спільното ,
зайшла в особистий кабінет клік кредита , щоб перевірити кількість днів , але отримала повідомлення що змінився кредитор , Деал фінанс груп , звʼязалась з ними, сумма 2,5 тіла , і наскільки я бачила з групи в фейсбук люблять ходити до суду.
Хтось знає щось про них ?
Сколько примерно просрочка была?

Месяца 3 , при том никакого сообщения не пришло о том что продали
В мене клік продав ЄАПБ а ті вже просили 15 тисяч з тіла 3500. Подали в суд, я захищалась. Суд я виграла. Тепер якщо ще ці подадуть теж буду захищатися. Страшного в цьому нічого немає.

В мене клік продав ЄАПБ а ті вже просили 15 тисяч з тіла 3500. Подали в суд, я захищалась. Суд я виграла. Тепер якщо ще ці подадуть теж буду захищатися. Страшного в цьому нічого немає.
Защищались сами или с адвокатом? Сколько присудили?

Сама! Суд не задовільнив їх вимоги так як немає доказів.

Я до адвоката звернулась, він сказав що послуги його теж не дешево. Тому краще заплатити та і все. А я добу подумала і вирішила захищатися сама. І в мене вийшло.

Останнє редагування:
Якби ви знали яке це відчуття перемоги над ними. Я така щаслива була. І добре що не пустила все на самотьок.

Якби ви знали яке це відчуття перемоги над ними. Я така щаслива була. І добре що не пустила все на самотьок.
З особистого досвіду скажу, що інколи краще самому чим з лайновим адвокатом.

Сама! Суд не задовільнив їх вимоги так як немає доказів.

Я до адвоката звернулась, він сказав що послуги його теж не дешево. Тому краще заплатити та і все. А я добу подумала і вирішила захищатися сама. І в мене вийшло.
підскажіть будь ласка сама теж планую захищатись ,на що давити ,на які докази потрібно буде суду доказувати ,дякую)

З особистого досвіду скажу, що інколи краще самому чим з лайновим адвокатом.
Погоджуюсь з Вами, бачила багато випадків лайнової допомоги від адвокатів, але не менше і від джипіті.
Все ж таки успіх після самодопомоги це радше виключення, яке підтверджує правило, що якщо є можливість отримати кваліфіковану допомогу від перевіреного спеціаліста, то не варто нею нехтувати

підскажіть будь ласка сама теж планую захищатись ,на що давити ,на які докази потрібно буде суду доказувати ,дякую)
Нехай дадуть докази про надання кредиту і перерахування вам на карту. Дайте пояснення що за весь час з вами ні разу не звʼязувались і передачу договору колекторам ви не бачили і вас не повідомили. Можна багато чого предʼявити.

Нехай дадуть докази про надання кредиту і перерахування вам на карту. Дайте пояснення що за весь час з вами ні разу не звʼязувались і передачу договору колекторам ви не бачили і вас не повідомили. Можна багато чого предʼявити.
У мене в документах по справі є виписка про те що гроші прийшли на мою картку .. тому напевно так як у вас не вийде

У мене в документах по справі є виписка про те що гроші прийшли на мою картку .. тому напевно так як у вас не вийде
Дозвольте запитати, виписка від кого? І як визначено, що картка саме Ваша?
Єдиним доказам отримання Вами кредитних коштів є тільки меморіальний ордер, якиї є первинним платіжним документом, оформлений згідно ст.9 ЗУ "Про бухгалтеський облік"!!! Якщо такого ордеру немає, то нічого Ви не отримували!!! І на це потрібно обов'язково вказувати у відзові на позов!!! :pravila:

Дозвольте запитати, виписка від кого? І як визначено, що картка саме Ваша?
Єдиним доказам отримання Вами кредитних коштів є тільки меморіальний ордер, якиї є первинним платіжним документом, оформлений згідно ст.9 ЗУ "Про бухгалтеський облік"!!! Якщо такого ордеру немає, то нічого Ви не отримували!!! І на це потрібно обов'язково вказувати у відзові на позов!!! :pravila:
Ось такі документи вони надіслали
Тіло 10000, проценти 8000, неустойка 5000

Вкладення

• IMG_6600.webp
    IMG_6600.webp
    59.1 Кб · Перегляди: 28
  • IMG_6601.webp
    IMG_6601.webp
    142 Кб · Перегляди: 29
Останнє редагування:
Ось такі документи вони надіслали
Тіло 10000, проценти 8000, неустойка 5000
Це документи від фінансової компанії, що здійснює переказ коштів!!! Вони доводять тільки те, що на Вашу карту було перераховано відповідні кошти! Але на якій підставі, по якій причині кошти перераховані, тут не вказано!!! Усі фінансові операції, як видаткові, так і прибуткові, повинні обліковуватися первинними платіжними документами, для фінансової організації це має бути меморіальний ордер, де має бути вказано суму, підставу виплати (№ та дату кредитного договору), дату виплати, посаду та підпис відповідальної особи, яка проводила дану фінансову операцію!!! У Вас нічого цього має! Може ці кошти Вам перерахували як донат, пожертву чи милостиню??? Хто знає? А зараз вимагають повернути з відсотками та неустойками!!! Хай доведуть підставу!!! А сам кредитний договір у Вас є? У якій формі вчинений? Як підписаний? СМСкою? Це фількіна грамота!!!

Якщо такого ордеру немає, то нічого Ви не отримували!!!
А судова практика склалась так, що Ваше твердження, на жаль, нежиттєздатне
А сам кредитний договір у Вас є? У якій формі вчинений? Як підписаний? СМСкою? Це фількіна грамота!!!
І тут так само, сучасні судові реалії зовсім інші

А судова практика склалась так, що Ваше твердження, на жаль, нежиттєздатне

І тут так само, сучасні судові реалії зовсім інші
Усе це, звичайно, дуже сумно!!! Але окрім судових реалій, є ще Закон!!! І тут є тільки два варіанти, або боротися за свої права, але тихенько лягати і вмирати під припічком! Робіть свій вибір!!! :+1:

Усе це, звичайно, дуже сумно!!! Але окрім судових реалій, є ще Закон!!! І тут є тільки два варіанти, або боротися за свої права, але тихенько лягати і вмирати під припічком! Робіть свій вибір!!! :+1:
Я обираю третій варіант - боротися за свої права актуальними і дієвими методами, спираючись на норми Законів, які працюють в судовому сьогоденні.

Назад
Угорі