ClickCredit click credit подали до суду щодо стягнення заборгованості

• Автор теми Автор теми V..
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 14

V..

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
V.. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дайте пораду будь ласка, click credit подали до суду щодо стягнення заборгованості, я в повному обсязі оплатив весь борг (там не багато) а тепер коли прошу відізвати позов то вони з оператора на оператора спочатку кидали, потім тричі давали номер телефону за яким ніхто не бере трубку, потім відправляли до целтис, які в свою чергу кажуть що в них відкликали мою справу назад, і варто звернутись до clickcredit, в загалом тупо один на одного перекидують.
Написав їм листа с квитанцією що вони наскільки мені відомо, зобовʼязані повідомити суд про погашення боргу та відмовитись від вимог, на що отримав таку відповідь

«звертаю Вашу увагу на те, що оплата заборгованості по договору не гарантує відкликання судового позову та при цьому даний факт буде врахований судом.
Ваше повідомлення про оплату було успішно зафіксовано та передано спеціалістам.
Дякую за звернення!»

В чому справа? Чому вони не хочуть відкликати позов? Що мені з цим загрожує??
Дякую за відповідь

Дайте пораду будь ласка, click credit подали до суду щодо стягнення заборгованості, я в повному обсязі оплатив весь борг (там не багато) а тепер коли прошу відізвати позов то вони з оператора на оператора спочатку кидали, потім тричі давали номер телефону за яким ніхто не бере трубку, потім відправляли до целтис, які в свою чергу кажуть що в них відкликали мою справу назад, і варто звернутись до clickcredit, в загалом тупо один на одного перекидують.
Написав їм листа с квитанцією що вони наскільки мені відомо, зобовʼязані повідомити суд про погашення боргу та відмовитись від вимог, на що отримав таку відповідь

«звертаю Вашу увагу на те, що оплата заборгованості по договору не гарантує відкликання судового позову та при цьому даний факт буде врахований судом.
Ваше повідомлення про оплату було успішно зафіксовано та передано спеціалістам.
Дякую за звернення!»

В чому справа? Чому вони не хочуть відкликати позов? Що мені з цим загрожує??
Дякую за відповідь
відправте до суду відзив на позов, та додайте квитанцію про сплату.
бо, якщо, суд винесе рішення не на вашу користь, вони зможуть, повторно, через виконавця, стягувати з вас заборгованітсь

відправте до суду відзив на позов, та додайте квитанцію про сплату.
бо, якщо, суд винесе рішення не на вашу користь, вони зможуть, повторно, через виконавця, стягувати з вас заборгованітсь
Дякую за відповідь, відмічу що багато чув гарного за Вас, скажіть а ви зможете мені у цьому допомогти? Я повний профан у справах юридичних

Дякую за відповідь, відмічу що багато чув гарного за Вас, скажіть а ви зможете мені у цьому допомогти? Я повний профан у справах юридичних
це пишеться у довільній формі, і можна подати через електронний суд.

У провадженні суду (назва суду)...перебуває справа за позовом (назва позивача) до (ваші ПІБ), про стягнення заборгованості.

станом на 16.02.2026 року, заборгованість за договором №...у мене відсутня, оскільки була сплачена __________(дата), що підтверджується відповідною квитанцією.
на підставі вищевикладеного, прошу суд відмовити у задоволенні позову від ....до....

квитанцію завантажити до додатків

і відправляєте

Назад
Угорі