Читаю, читаю, голова лопнет...

• Автор теми Автор теми Даниэлла
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 1K
Власне в мене теж сину 16 і він вчиться в училищі. Стипендія заходить на карту привітбанка ... знаючи цих додіків не здивуюсь, якщо і йому запропонують "продукт"
Мне получается в 17 уже дали кредитку с лимитом в 800 грн в привате

вспомнил когда учился стипендия была у меня 11 гривен это блок мягкого" бонда" и пару бутылок "янтаря"
ничего с тех пор не изменилось, мой друг... то же самое +/- пару гривен
Мне получается в 17 уже дали кредитку с лимитом в 800 грн в привате
Молодцы ... шо тут скажешь :facepalm:

ничего с тех пор не изменилось, мой друг... то же самое +/- пару гривен

Молодцы ... шо тут скажешь :facepalm:
Я тогда учился и получал в том же привате пособие по утере кормильца, думаю по этому они и дали лимит

вспомнил когда учился стипендия была у меня 11 гривен это блок мягкого" бонда" и пару бутылок "янтаря"
Де б його зараз знайти м'який Бонд.??? Нема зараз таких сигарет. Одна солома в продажу.

согласен! тогда был табак это табак! даже полет с фильтром курился на ура.........
Я вже 3 роки як курю тютюн вірджинія, берлі,кентукі. Гільзи тютюн машинка 10 хв. 1 пачку сигарет маю. Краще буде за ротманси і вінстони.

Я вже 3 роки як курю тютюн вірджинія, берлі,кентукі. Гільзи тютюн машинка 10 хв. 1 пачку сигарет маю. Краще буде за ротманси і вінстони.
сам крутил знаю и машинка без фильтра имеется!сейчас у нас идет контрабанда с Молдавии качество табака куда лучше чем у нас....
я на космосе училась с подружками :facepalm::fool:
а родопи ! дойна и флуераш то ваще хана легким........

сам крутил знаю и машинка без фильтра имеется!сейчас у нас идет контрабанда с Молдавии качество табака куда лучше чем у нас....

а родопи ! дойна и флуераш то ваще хана легким........
В мене така що з фільтром гільзу забиває. А тютюн з Польщі, теж контробас. Ну якість відмінна. Нормальної вологості, без струпалів. З одного стакана виходить десь 45-48 сигарет. І того стакан коштує 15грн. Гільзи 500 шт. 60грн.. в рази дешевше виходить за казьонні сигарети.

В мене така що з фільтром гільзу забиває. А тютюн з Польщі, теж контробас. Ну якість відмінна. Нормальної вологості, без струпалів. З одного стакана виходить десь 45-48 сигарет. І того стакан коштує 15грн. Гільзи 500 шт. 60грн.. в рази дешевше виходить за казьонні сигарети.
я пробовал как то была машинка с фильтрами но не прибилось сигарета пустая получаеться....

я пробовал как то была машинка с фильтрами но не прибилось сигарета пустая получаеться....
Табак заннато сухий. Треба в табак кинути шкурку від яблока на ніч. Набереться вологи і нормально буде залітать.

Останнє редагування:
Назад
Угорі