чим може обернутися така афера?

• Автор теми Автор теми An27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Люди виїжджають, залишають тут і автокредити і іпотеку, чхати вони на то хотіли) знаю таких людей і все у них прелєсно!)
От і я думаю що норм варіант,я вже достатньо їм заплатив як фінансово так і фізично,ск здоров'я пішло в нікуди думаю все хватить
И я бы так хотела поступить. Задолбалась кормить всех . Хочу себя и свою семью. Не раздумывайте. если есть возможность .
Це само кращий варіант,так і зроблю..для порівняння іпотека в Чехії 2-3%,річних,по суті знімаєш собі квартиру жиєш,і одночасно сплачуєш і потім вона стає твоя..а у нас треба років 30 напевно працювати, щоб відпрацювати квартиру в іпотеку, з нашими процентами

Привіт всім,і так я перебрався в Чехію,ще владнати деякі формальності і все 2 роки офіційного перебування тут,із можливістю многоразового продовження візи,на кредити я просто забив за пів року забираю дружину і сина,бідні МФО і банки)

Привіт всім,і так я перебрався в Чехію,ще владнати деякі формальності і все 2 роки офіційного перебування тут,із можливістю многоразового продовження візи,на кредити я просто забив за пів року забираю дружину і сина,бідні МФО і банки)
Мои поздравления) с новой жизнью вас и вашу семью)

Назад
Угорі