Чи знайдуть нові номера рідних

• Автор теми Автор теми nazario0890
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
Я не знаю як вони нові номери знайдуть якщо батьки не будуть через них мені телефонувати і в соц мережах їх теж не буде, це вже тоді буде 182 стаття ККУ
Ну якось же знаходять- номер мами засвічений тільки у приватбанку(має там картки) .Інтернетом і соцмережами не користується. Якось вони знайшли інформацію,що вона моя мама- а у нас різні прізвища і адреси.Тобто ніхто від тих дзвінків не застрахований. Дивіться самі, час покаже.

А ви зв'язувались з нею з того номера що дали в анкеті при оформленні кредиту? Я думаю що зелохи не додумаються знайти інший номер
Я в анкете вообще давал номера Илона Маска и Элтона Джона

Друзі таке питання, чи можуть колектори та й мікрозайми дзвонити до рідних якщо я вимкнув номера рідних ті що були фінансовими номерами усюди а нових номери ще ніде не світились і рідні мені тепер телефонують через телеграм чи є така ймовірність що ці нелюди ще й нові телефони десь знайдуть? Рідні тепер телефонують тільки через закритий зв'язок мені від них дзвінків не

Друзі таке питання, чи можуть колектори та й мікрозайми дзвонити до рідних якщо я вимкнув номера рідних ті що були фінансовими номерами усюди а нових номери ще ніде не світились і рідні мені тепер телефонують через телеграм чи є така ймовірність що ці нелюди ще й нові телефони десь знайдуть? Рідні тепер телефонують тільки через закритий зв'язок мені від них дзвінків не поступає
А як ви їх вимкнули?

Назад
Угорі