Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В 99%Чи завжди блокують рахунки, якщо подають на суд? У мене кредитна спілка Союз-Дніпро. Брала 50 тисяч, виплатила 106 тисяч, хочуть ще 56 тисяч.
А кто у Вас поручитель?Ще підкажіть, чи викликають в суд поручителів? Бо сказали, що проблеми будуть і у них.
Там кредитна спілка...то мабуть є і поручителі. Хоча може я помиляюсьА кто у Вас поручитель?
Да, реально могут бытьТам кредитна спілка...то мабуть є і поручителі. Хоча може я помиляюсь
Так, з часом блокуютьЧи завжди блокують рахунки, якщо подають на суд? У мене кредитна спілка Союз-Дніпро. Брала 50 тисяч, виплатила 106 тисяч, хочуть ще 56 тисяч.
Борг стягуватимуть з усіхЩе підкажіть, чи викликають в суд поручителів? Бо сказали, що проблеми будуть і у них.
Тобто і поручителі будуть платити?Борг стягуватимуть з усіх
ну ось судове рішення з поручителями Рішення № 121579444 від 11.09.2024 по справі 171/1826/22
Оце в орджо суддя(Борг стягуватимуть з усіх
ну ось судове рішення з поручителями Рішення № 121579444 від 11.09.2024 по справі 171/1826/22
Перекредитування - це фатальна помилка. Ви тим самим визнаєте всі їхні шахрайські донарахування і влазите в зашморг.Склоняють до перекредитування.
Після призначення складу суду ,тобто призначений суддя,який буде вести справу. Він же відкриє провадження по справі,потім буде призначена дата першого слухання. На перше слухання можуть і не запросити нікого. А про клопотання Вам юрист підкаже як краще. Ви ж будете захищатись?Доброго дня, все ж дочекалася, подали на суд. Зайшла на судову владу, призначено склад суду, а самої справи ще немає. Скільки чекати на виклик до суду? Чи можна подати клопотання щоб не викликали поручителів?
Так, буду захищатись. Учора увечері в Дії уже є ухвала суду. Призначено перше слухання на кінець січня 2025. Але дається 15 днів на відзив, я так розумію після того, як я отримаю матеріали справи.В ухвалі написано «розгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження, та з огляду на викладене суд вважає, що дана справа підпадає під ознаки малозначної справи», що це означає?Після призначення складу суду ,тобто призначений суддя,який буде вести справу. Він же відкриє провадження по справі,потім буде призначена дата першого слухання. На перше слухання можуть і не запросити нікого. А про клопотання Вам юрист підкаже як краще. Ви ж будете захищатись?
Справи по кредитах в більшості випадків відносять до малозначнихТак, буду захищатись. Учора увечері в Дії уже є ухвала суду. Призначено перше слухання на кінець січня 2025. Але дається 15 днів на відзив, я так розумію після того, як я отримаю матеріали справи.В ухвалі написано «розгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження, та з огляду на викладене суд вважає, що дана справа підпадає під ознаки малозначної справи», що це означає?
А що адвокат говорить?Ще питання, чи доцільно замовляти бухгалтерську експертизу кредитного договору, якщо я вважаю, що сума «боргу» яку вони виставляють не відповідає дійсності.
Ще не спілкувалась, учора тільки знайшла що подали на суд, і ввечері в Дії з»явилась ухвала про відкриття провадження. Ще немає самих матеріалів до позову.А що адвокат говорить?
Судова економічна експертиза - це дуже дороге задоволення. Останній раз таку експертизу по моїй довірительці призначали рік тому. За три питання експерту довірителька заплатила 72000 гривень. Справу виграли в апеляції. Перша інстанція відмовила, але не спромоглась пояснити, чому. А якби не виграли?..Ще питання, чи доцільно замовляти бухгалтерську експертизу кредитного договору, якщо я вважаю, що сума «боргу» яку вони виставляють не відповідає дійсності.