Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10170
- Реакції
- 18511
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Через WIFI захожуВижу. Виснут реакции.
Через мобильный интернет или WiFi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Через WIFI захожуВижу. Виснут реакции.
Через мобильный интернет или WiFi?
Ти бота виключив?)Отключил ИИ. Похоже и в нем причина. Наблюдаю
Сейчас да. Вроде , смотрю, реакции перестали зависать.Ти бота виключив?)
Реакції так,а оновлення сторінки не.Сейчас да. Вроде , смотрю, реакции перестали зависать.
Вже і реакції нормально роблятьРеакції так,а оновлення сторінки не.
У меня периодами подвисаютВже і реакції нормально роблять
У мене перша підвисла а потім норм .,а не може бути причиною остання вундервафля ?У меня периодами подвисают
Может. Ее отключил тожеУ мене перша підвисла а потім норм .,а не може бути причиною остання вундервафля ?
Ну зараз ніби норм ,у мене мобільний Київстар і домашні теж Київстар таке ,середньої паршивості ))Может. Ее отключил тоже
Дело в том, что чаще всего зависает у меня на Водафоне. Если через вай-фай или Киевстар, то норм вообще.
Ну, вот на Киевстар вообще вроде норм. Не вижу лагов. А с водафон таки подвисает периодамиНу зараз ніби норм ,у мене мобільний Київстар і домашні теж Київстар таке ,середньої паршивості ))
Значить тут ще проблемка в провайдері .Київстар не айс ,а водафон завжди був гірше ...Ну, вот на Киевстар вообще вроде норм. Не вижу лагов. А с водафон таки подвисает периодами
Та может ещё и с серваком какие-то проблемы. Вообще было когда-то, что в Украине форум на украинском домене работал только с ВПН. Я тогда был удивлен, конечно)))Значить тут ще проблемка в провайдері .Київстар не айс ,а водафон завжди був гірше ...
Та может ещё и с серваком какие-то проблемы. Вообще было когда-то, что в Украине форум на украинском домене работал только с ВПН. Я тогда был удивлен, конечно)))Значить тут ще проблемка в провайдері .Київстар не айс ,а водафон завжди був гірше ...
Оказывается, не с форумом проблемаНа андрюші тупить жорстко і далі... верни по можливості все назад.
[POSTS=10000]??? Долбят?[/POSTS]Оказывается, не с форумом проблема
Та ні, все у порядку. День-два і все буде гудПаламали)?
Шо не дай,все зкрутять.Шо за люди))