чи є тут люди які працюють в IT?

• Автор теми Автор теми ToraToraTora
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

ToraToraTora

Читач
Дописи
25
Реакції
29
Бали
28
ToraToraTora не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, маю 8 мфо з загальним тілом 150к.
Зараз вчусь на front end розробника, цікавить як буде з роботою?

Мне нравятся такие темы с четкой формулировкой вопроса.
Отвечаю: все будет хорошо.

Я вибачаюсь, а де зв'язок між вашими займами і чи буде робота ?
Переважно в сфері IT вас оформлюють як «ФОП»,чи зможу я його відкрити при виконавчому провадженні і тк?
ІНН буду зносити якщо будуть)
Впринципі планую закрити мфо, якщо будуть пропозиції по тілу.
Відповідно треба час назбирати кошти, бо практично кожне тіло 20к

Переважно в сфері IT вас оформлюють як «ФОП»,чи зможу я його відкрити при виконавчому провадженні і тк?
Зможете, якщо не буде судового рішення щодо заборони у проведенні реєстраційної дії.
ІНН буду зносити якщо будуть)
Впринципі планую закрити мфо, якщо будуть пропозиції по тілу.
Відповідно треба час назбирати кошти, бо практично кожне тіло 20к
Одна маленька порада ( щоб багато не писати тексту ))) - не біжіть поперед потяга ;)
І вирішуйте проблеми по мірі їх надходження .

Зможете, якщо не буде судового рішення щодо заборони у проведенні реєстраційної дії.

Одна маленька порада ( щоб багато не писати тексту ))) - не біжіть поперед потяга ;)
І вирішуйте проблеми по мірі їх надходження .
Просто стараюсь розпланувати свої дії, в тому чи іншому випадку)
Ще маю питання відносно кількості мфо
В мене їх 8, просто коли зрозумів що віддати не зможу то закрив малі і взяв 8 великих.
Щоб їх не було штук 20
Чи це така собі ідея була?

В мене їх 8, просто коли зрозумів що віддати не зможу то закрив малі і взяв 8 великих.
Щоб їх не було штук 20
Перекредитование - так себе идея. Но количество шараг адекватное. При желании со временем закроете

Щоб їх не було штук 20
Уже больше не берите ...
Уже как есть....
А эти, со временем ,потихоньку закроете.

Уже больше не берите ...
Уже как есть....
А эти, со временем ,потихоньку закроете.
я вже в 3 протермінуваннях, не думаю що хтось дасть?.
Та й втомився так жити)
Не хочу постійно працювати на кредити?

Щоб їх не було штук 20
Так це ж не вирішило вашу проблему, а просто відтермінувало і трішки зменшило кількість цих придурків.
Буде можливість - закривайте на ваших умовах і тільки з гарантіями.
На ранніх термінах навряд чи це вийде, отже готуйтесь до обдзвонів вас і вашого оточення.

Учитесь спокойно. Если вы будете хорошим специалистом, будете востребованы. Как и везде.
По ФОПам вам уже ответили. Но что знаю по знакомым айтишникам и по себе (фриланс копирайтер), нынче с ФОП бардак и все усложняется.
Народ в тень постепенно ныкается снова.А джуны не зарабатывают еще на налоги, тоже к ним лояльно относятся и помогают в этом вопросе опытные товарищи.
Работодателям на это дело плевать. Сами такие, кто местный.
Иностранцы - ну, там еще проще. Заводите карту PayPal, еще какие-то варианты оплаты буржуйские. Даже вебмани могут подойти, многие выходцы из постсовка в штатах их любят. Оплата идет туда. Выводить - вот тут при ФОПе на свой счет и зачисляют, как оплату от клиента и т.д. Без ФОПа - просто на карту, можно на чужую даже. Или пластик от этих буржуев юзать (но там проценты не фонтан, считать надо).
До всех этих счетов и платежных систем вне Украины наши исполнители не дотягиваются. Профит. )
Подробнее поузнавайте у опытных коллег, когда будете работу искать. Вам же надо будет как джуну где-то еще поучиться, скорей всего, потому будете в команде, они помогут понять, что и как лучше делать. И все эти наши долги тут ни при чем.

Учитесь спокойно. Если вы будете хорошим специалистом, будете востребованы. Как и везде.
По ФОПам вам уже ответили. Но что знаю по знакомым айтишникам и по себе (фриланс копирайтер), нынче с ФОП бардак и все усложняется.
Народ в тень постепенно ныкается снова.А джуны не зарабатывают еще на налоги, тоже к ним лояльно относятся и помогают в этом вопросе опытные товарищи.
Работодателям на это дело плевать. Сами такие, кто местный.
Иностранцы - ну, там еще проще. Заводите карту PayPal, еще какие-то варианты оплаты буржуйские. Даже вебмани могут подойти, многие выходцы из постсовка в штатах их любят. Оплата идет туда. Выводить - вот тут при ФОПе на свой счет и зачисляют, как оплату от клиента и т.д. Без ФОПа - просто на карту, можно на чужую даже. Или пластик от этих буржуев юзать (но там проценты не фонтан, считать надо).
До всех этих счетов и платежных систем вне Украины наши исполнители не дотягиваются. Профит. )
Подробнее поузнавайте у опытных коллег, когда будете работу искать. Вам же надо будет как джуну где-то еще поучиться, скорей всего, потому будете в команде, они помогут понять, что и как лучше делать. И все эти наши долги тут ни при чем.
Дякую вам, за роширену відповідь!?

Є такі. Я рекрутер.
По ІТ: поки вчитеся, а потім треба буде перша робота. Зазвичай, це мілкі конторки/студії, де можна здобути досвід верстальником +трохи фронта за мізерну зарплатню (менше 500 уо не треба погоджуватися). В таких конторках немає ніякого оформлення та є так звані "конверти".
Коли буде трохи досвіду, то можна обирати і поле для такого вибору велике. В гемблінгу, до прикладу, зазвичай дають теж або на вибір, або і без, але переважно, в конвертах, FinTech, AdTech також за конверти.. Тому вибирати є з чого і не всі хочуть морочитися з вашим ФОПом та проводити платежі в білу. Можуть відкрити ФОП для галки та платити за вас податки з нульовим оборотом, а вам в конверті давати вашу оговорену суму..Коротше кажучи, в Україні бізнеси кошмарять гірше каллів, тому мало хто, навіть з самих іменитих, дозволяють собі вести свій бізнес і всі розрахунки в Україні чисто в білу.
Я вибачаюсь, а де зв'язок між вашими займами і чи буде робота ?
Є трохи зв'язку) Це служби безпеки при компаніях, які моніторять людину перед прийняттям на роботу і висновкм їх бувають різні, оформлення в білу/ частково в білу/ФОП (де буде реальна компанія та те ж саме оточення для дзвонарів або мішень для ВНН

Є трохи зв'язку) Це служби безпеки при компаніях, які моніторять людину перед прийняттям на роботу і висновкм їх бувають різні, оформлення в білу/ частково в білу/ФОП (де буде реальна компанія та те ж саме оточення для дзвонарів або мішень для ВНН
На форумі досить людей працюючих в IT сфері, деяких знаю досить довго... і мають "борги" в мфо і банках, мають суди і ВНН.
Не чув щоб це якось впливало на їхню роботу.

Є такі. Я рекрутер.
По ІТ: поки вчитеся, а потім треба буде перша робота. Зазвичай, це мілкі конторки/студії, де можна здобути досвід верстальником +трохи фронта за мізерну зарплатню (менше 500 уо не треба погоджуватися). В таких конторках немає ніякого оформлення та є так звані "конверти".
Коли буде трохи досвіду, то можна обирати і поле для такого вибору велике. В гемблінгу, до прикладу, зазвичай дають теж або на вибір, або і без, але переважно, в конвертах, FinTech, AdTech також за конверти.. Тому вибирати є з чого і не всі хочуть морочитися з вашим ФОПом та проводити платежі в білу. Можуть відкрити ФОП для галки та платити за вас податки з нульовим оборотом, а вам в конверті давати вашу оговорену суму..Коротше кажучи, в Україні бізнеси кошмарять гірше каллів, тому мало хто, навіть з самих іменитих, дозволяють собі вести свій бізнес і всі розрахунки в Україні чисто в білу.

Зрозумів, дякую)
І ще питання: на Верстці дуже не зациклюватись я правильно розумію?)
Толку буде більше, якщо JS буде на кращому рівні?

На форумі досить людей працюючих в IT сфері, деяких знаю досить довго... і мають "борги" в мфо і банках, мають суди і ВНН.
Не чув щоб це якось впливало на їхню роботу.
коли вже працюєш, то ні (сама така)
А от коли йдеш на нову роботу, то трохи є, та ще і за копійки (старт в ІТ - це пів року на 300 уо), є умови співпраці, які можуть додати каллам ного оточення для кошмарів або нові рахунки для ВНН, знесення яких кошту пів з/п того ж джуна, а джуну ще треба за щось мівіну їсти пів року.
Зрозумів, дякую)
треба дивитися, верстка потрібна , вона як якась табличка множення для нас дорослих (всі її вчили, всі щось пам'ятаємо, а більшість і ні)
Але якщо цільт у розробники, то треба шукати проет по розробці, а не верстальником якихось лендів (то змарнований час, який за пів року не приведе до 800 уо).
Але для себе треба вчити: анімації всякі, нові всякі штуки у тому, як дизайн втілити у працюючий для всіх сторін фронт

Спочатку буде Казьоний дом, проблеми з вирішанням грошових питань, головна біль

Зато Потім

Буде світле, заможне життя, гарна і розумна жінка
2 діток, хлопчик і дівчинка, спокійна безтурботна старість.
Спочатку буде Казьоний дом, проблеми з вирішанням грошових питань, головна біль

Зато Потім

Буде світле, заможне життя, гарна і розумна жінка
2 діток, хлопчик і дівчинка, спокійна безтурботна старість.
images.webp

Зрозумів, дякую)
JS поглиблювати (нативний як основа) + потім фреймворк (на сьогодні реакт або вуі, років 3 назад був ангуляр популярним)

JS поглиблювати (нативний як основа) + потім фреймворк (на сьогодні реакт або вуі, років 3 назад був ангуляр популярним)
Ну верстати я вже + - можу, зараз вчу JS, потім реакт і тоді шукати якусь роботу??‍♂️
3 роки тому закінчив кібернетику і одразу вліз в кредити і всяку муть) забив на навчання, хотілось все і одразу?
Ехх роздовбай?

Назад
Угорі