Чи є такі що зовсім не пролонгірували

• Автор теми Автор теми Танча
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 5K
Добрий день.Чи є хто на форумі,що не робив жодної пролонгації.Просрочка більше року,була заспокоїлась,а зараз знову накриває.18 мфо 5 з них не пролонгувала.Зараз за кордоном але і тут достали...Що буде далі.Мфо без пролонгацій:дінеро,гроші всім,кредитон,мілоан,море грошей,клай..як виявилось 6'Хто звонить не знаю тому що не спілкуюсь.Клай,мілоан,і нібито дінеро продали колекторам.
А что меняет, что вы не делали пролонгации то? Как по мне вы просто перестали выкидывать деньги на ветер. У меня тоже есть парочка без пролонгации. Я читала на форуме, что если будет суд, то это даже хорошо, что нет проплат. Пусть доказывают, сто именно они переводили деньги вам.

А что меняет, что вы не делали пролонгации то? Как по мне вы просто перестали выкидывать деньги на ветер. У меня тоже есть парочка без пролонгации. Я читала на форуме, что если будет суд, то это даже хорошо, что нет проплат. Пусть доказывают, сто именно они переводили деньги вам.
Я це розумію,але страх не покидає...І я не перший раз у них брала і віддавала,а останній раз не змогла

В тому то і справа що давно..Була на деякий час заспокоїлась,а це знову почався страх тай вони не дають спокою
Ну, а в чем именно страх? Конечно будут появляться время от времени.

Я це розумію.На форум захожу,щось підчитаю,щось порадять,і на деякий час заспокоююсь

Я пролонгував тільки для того щоб потім взяти більше з однієї на іншу МФО їхні ж кошти.

Різниця тільки в тому, що хто не пролонгував, тому раніше запропонують закрити за тіло займа, ось і все.

гезгін, Ага, мені теж пропонували. Хаха наївні люди. Важка ситуація кажуть, а в мене мож сказати легка.

Назад
Угорі