Чи є такі що зовсім не пролонгірували

• Автор теми Автор теми Танча
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 5K

Танча

Форумчанин
Дописи
135
Реакції
37
Бали
5125
Танча не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день.Чи є хто на форумі,що не робив жодної пролонгації.Просрочка більше року,була заспокоїлась,а зараз знову накриває.18 мфо 5 з них не пролонгувала.Зараз за кордоном але і тут достали...Що буде далі.Мфо без пролонгацій:дінеро,гроші всім,кредитон,мілоан,море грошей,клай..як виявилось 6'Хто звонить не знаю тому що не спілкуюсь.Клай,мілоан,і нібито дінеро продали колекторам.

Добрий день.Чи є хто на форумі,що не робив жодної пролонгації.Просрочка більше року,була заспокоїлась,а зараз знову накриває.18 мфо 5 з них не пролонгувала.Зараз за кордоном але і тут достали...Що буде далі.Мфо без пролонгацій:дінеро,гроші всім,кредитон,мілоан,море грошей,клай..як виявилось 6'Хто звонить не знаю тому що не спілкуюсь.Клай,мілоан,і нібито дінеро продали колекторам.
я не пролонгировала
перекрывала один другим, потом, когда это стало уже невозможным, просто забила
просрочки год

Яким чином ? Вайбер ?

І що ? Це щось міняє ?
Це одна і та сама шарага ))

Нічого не міняє:crazy: Пішли вони в ДУПУ!!!:triniti:
Нічого не міняє:crazy: Пішли вони в ДУПУ!!!:triniti:

Ще пишуть про виконавчий напис!!! А мені поx.....:saint: Я збанкрутілий ОЛІГАРХ!!:hi:Ще просять з 25000 заплатити 15000. Тіло 7500 - просрочка 90 днів!!!:__: Сніжинка на карантині!!!:tease:

Останнє редагування:
Я десь робив пролонгацію, десь ні. Вже і не пам'ятаю кому як. В мене їх багато. Останім часом дзвінки почастішали, але я на карантині, як і раніше. Хто дзвонить не знаю. Манівео написали, що продали мене калам, а через 15хв., що вже подали в суд - клоуни. Хоч би визначилися, що вони зробили, а то вже самі заплуталися. Ще листи шле кредіткаса і ще хтось, і то дерев їм не шкода. Але тепер з листів хоч користь буде, як папір туалетний закінчиться. Одним словом другий місяць мені вже обіцяють виїзну групу вислати, продати калам, в суд подати. А я їм у відповідь пишу, що продам їх сатаністам і адептам чорної магії?.
Мороз повний, мо частина їх панікавірус не переживе.?

Є такі і немало )))

Много таких, кто не пролонгировал. А что узнать-то хотели, когда пост создавали?
Є такі і немало )))
Та чомусь останнім часом моторошно стає.Кредитон і гроші всім навіть смс не шлють,в лк зайти не можна..Якось підозріло.Що продали теж неяких листів не було.Не можливо такого,щоб оставили у спокої,чогось чекають

22 просроченных мфо, никого не лонгировала) поменяла симку и живу спокойно)

У мене стоїть українська сімка у телефоні,я її не міняла,так вони звонять

У мене стоїть українська сімка у телефоні,я її не міняла,так вони звонять
Звонить они будут, ясное дело, если не сменить симку.
Из ваших контор у меня есть все, кроме Море грошей. Кредитон зеленый.
Динеро активно задр@чивает звонками - кроме этого ничего не делали.
От Милоан я вообще ничего не слышал, недавно пришло письмо, что долг продан Борговой меже.
От Кли ничего не слышал и не слышу до сих пор.
Гроші всім - ежанутая контора, делала коллаж на тещу (единственная кого нашли в соцсетях, потому что она не закрыла страницу по моему совету). Но на этом все.
Просрочки по всем 3-5 мес.

У меня из этого списка есть Клай и Милоан. Обе конторы спокойные. Окружение не трогали. Писем не было. Иногда смс.
Мене мілоан продав ще на перших місяцях просрочки,а клай десь з тиждень назад для доньок прислав смс що продали КК
Звонить они будут, ясное дело, если не сменить симку.
Из ваших контор у меня есть все, кроме Море грошей. Кредитон зеленый.
Динеро активно задр@чивает звонками - кроме этого ничего не делали.
От Милоан я вообще ничего не слышал, недавно пришло письмо, что долг продан Борговой меже.
От Кли ничего не слышал и не слышу до сих пор.
Гроші всім - ежанутая контора, делала коллаж на тещу (единственная кого нашли в соцсетях, потому что она не закрыла страницу по моему совету). Но на этом все.
Просрочки по всем 3-5 мес.
У мене кредитон синій.
Читаю форум доя свого спокою.Прочитала нібито і заспокоїлась.От дізналась що без різниці лонгувала чи ні,всерівно по їх словах шахрайка.....форум це конкретна підтримка.Дякую.

Останнє редагування:
Ого, соси пропонують сплати частинами, в зв'язку зі складним становищем в країні. Цікаво яку суму і якими частинами, а в принципі пофіг, всеодно немає чим?

Назад
Угорі