Чи є сенс в апеляції?

• Автор теми Автор теми Polina1qw1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 210

Polina1qw1

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
5
Бали
278
Polina1qw1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім! Я за порадою. Суд частково задовільнив позов швидко гроші. З 50++ тис. зрізали десятку. Тіло було 20 і 2 пролонгації разом на 8300. Повний текст рішення суду надійде 24.02. Чи є сенс подавати апеляцію щоб перерахували? І головне питання – якщо писати шв.грошам за розстрочку, підуть на це, чи шансів нема, і прийдеться платити всю нараховану судом суму "добровільно"? Там на це ніби 10 днів дається?
Саме страшне попереду – 09.03. фінанс партнерс подали позов на суму більше 168 тис. Викупили у каштан ( тіло 6) і у селфі (тіло було 40, але я пролонгаціями його вже перекрила). Не платила з травня, ясно, нарахували шалені %. Буду боротися. Дякую заздалегіть за будь-які поради!

Дякую!

Не, ну это совсем бред. Проиграют суд.
Отож, тимпаче тіло погашено з +

А що до швидко грошей, підуть на розстрочку, не підкажете? Дякую!

Доброго дня всім! Я за порадою. Суд частково задовільнив позов швидко гроші. З 50++ тис. зрізали десятку. Тіло було 20 і 2 пролонгації разом на 8300. Повний текст рішення суду надійде 24.02. Чи є сенс подавати апеляцію щоб перерахували? І головне питання – якщо писати шв.грошам за розстрочку, підуть на це, чи шансів нема, і прийдеться платити всю нараховану судом суму "добровільно"? Там на це ніби 10 днів дається?
Саме страшне попереду – 09.03. фінанс партнерс подали позов на суму більше 168 тис. Викупили у каштан ( тіло 6) і у селфі (тіло було 40, але я пролонгаціями його вже перекрила). Не платила з травня, ясно, нарахували шалені %. Буду боротися. Дякую заздалегіть за будь-які поради!
я би, все таки, радив показати комусь із юристів документи.
бо експерти, не бачучи справи, зараз вам роскажуть про шанси та, що брєд, а що ні
Не, ну это совсем бред. Проиграют суд.
гаратнуєте?)))
при тілі 40к та договорі на 100-300 днів? не такий вже і брєд

гаратнуєте?)))
при тілі 40к та договорі на 100-300 днів? не такий вже і брєд
Гарантировать может только плохой юрист/адвокат. А я так ото, предполагаю. Лично для меня это бред, если учесть все детали.

Гарантировать может только плохой юрист/адвокат. А я так ото, предполагаю. Лично для меня это бред, если учесть все детали.
ви знаєте деталі справи?)))
у вашому пості не має припущення. є твердження - програють

ви знаєте деталі справи?)))
у вашому пості не має припущення. є твердження - програють
6 тысяч
40 тысяч (которые уже были выплачены пролонгациями).
Там хотят 168 тысяч.

Здесь не нужно быть юристом для того, чтоб понять, что по ту сторону ах... п... :) Может, давайте еще с 2000 гривен по миллиону взыскивать? Нормальное взыскание через суд - это х2, и по домам.

6 тысяч
40 тысяч (которые уже были выплачены пролонгациями).
Там хотят 168 тысяч.

пролонгація? не аргумент. пролонгація, це продовження умов договору на тих же умовах, шляхом сплати відсотків. тобто, якщо у вас договір на 100 днів, ви сплачуєте відсотки за 100 днів, і продовжуєте дію договору ще на 100.
тож, взагалі не аргумент)))

Здесь не нужно быть юристом для того, чтоб понять, что по ту сторону ах... п... :) Может, давайте еще с 2000 гривен по миллиону взыскивать?
давайте, якщо це відповідає умовам договору.
Нормальное взыскание через суд - это х2, и по домам.
це десь закріплено законодавчо?))))

це десь закріплено законодавчо?))))
Тарас, Вам надо залогиниться на форуме вне рабочего времени, тогда мы явно найдём точки соприкосновения, как обычные обитатели данного форума :)

Нигде не закреплено. Но х2 через суд - это вот адекватно. х3, х4 - это уже такое себе.

Я Вам желаю много клиентов, и чтоб Вы как можно больше губ закатали специальной машинкой.

Ну человек плохо сделал, что лонгировал. Это его ошибка. Но если чисто по-человечески, то тут борьба из-за условных 6 тысяч грн. с грезами про ~170k.

Тарас, Вам надо залогиниться на форуме вне рабочего времени, тогда мы явно найдём точки соприкосновения, как обычные обитатели данного форума :)

Нигде не закреплено. Но х2 через суд - это вот адекватно. х3, х4 - это уже такое себе.

Я Вам желаю много клиентов, и чтоб Вы как можно больше губ закатали специальной машинкой.
дякую за побажання))))

адекватно, не адекватно, це суб'єктивно та про це треба думати, коли укладається договір. думаю, для мфо адекватно отримати з 2к мільйон відсотків)) для позичальника...таке собі. але, якщо такі умови договору, то питання вже не до мфо
вочевидь, суду все одно на "адекватно"))) його цікавлять умови договору.

Ну человек плохо сделал, что лонгировал. Это его ошибка. Но если чисто по-человечески, то тут борьба из-за условных 6 тысяч грн. с грезами про ~170k.
так))) пролонгація це "фіаско". яке ще й свідчить про визнання укладення кредитного договору, отримання кредиту.
в суді не працює, майже ніколи, "по людськи"

дякую за побажання))))

адекватно, не адекватно, це суб'єктивно та про це треба думати, коли укладається договір. думаю, для мфо адекватно отримати з 2к мільйон відсотків)) для позичальника...таке собі. але, якщо такі умови договору, то питання вже не до мфо
вочевидь, суду все одно на "адекватно"))) його цікавлять умови договору.

так))) пролонгація це "фіаско". яке ще й свідчить про визнання укладення кредитного договору, отримання кредиту.
в суді не працює, майже ніколи, "по людськи"
Так а какая нынче практика? Я так понимаю, что МФО сейчас лучше себя чувствуют в судах, чем раньше. Или все так же отлетают в судах со своими хотелками при грамотной юр. помощи?

Там об'єднали 2 кредити - каштан тіло 6, були пролонгації, і селфі- тіло 40, пролонгаціями вже перекрила (я геній, знаю))) Розумію, що справа важка, і треба буде все доводити. Спочатку хочу вирішити по першому питанню по шв.грошах. чи йдуть вони на розстрочку адекватно. Чи краще вже дочекатися, поки рішення вступить в силу і писати за це виконавцю?

Так а какая нынче практика? Я так понимаю, что МФО сейчас лучше себя чувствуют в судах, чем раньше. Или все так же отлетают в судах со своими хотелками при грамотной юр. помощи?
залежить від справи.
зараз, до прикладу, кредит капітали, почали подавати позови на 80-160+к гривень.
по договорах на 100-300 днів.
разом із позовами подають клопотання про витребування у банку доказів зарахування коштів.
вочевидь банк надасть таке підтвердження (так, можно довго і нудно суду писати, що там не має призначення платежу, не вказано відправника коштів, але, суду, у 50-70% випадків на це пофіг((( їм достаньо факту зарахування коштів).

і...фактично, на цьому весь суд "закінчується" для позичальника

залежить від справи.
зараз, до прикладу, кредит капітали, почали подавати позови на 80-160+к гривень.
по договорах на 100-300 днів.
разом із позовами подають клопотання про витребування у банку доказів зарахування коштів.
вочевидь банк надасть таке підтвердження (так, можно довго і нудно суду писати, що там не має призначення платежу, не вказано відправника коштів, але, суду, у 50-70% випадків на це пофіг((( їм достаньо факту зарахування коштів).

і...фактично, на цьому весь суд "закінчується" для позичальника
То есть часто даже нет смысла защищаться, ибо по факту нет никаких шансов?

То есть часто даже нет смысла защищаться, ибо по факту нет никаких шансов?
треба бачити справу)))
я не можу давати якісь коментарі на підставі припущень)))
точніше можу...але це буде не правильно)))

інколи, в суді, спрацьовує непропорційно велика вигода. це і й те саме "по людські". але це, скоріш виключення, ніж усталена практика

треба бачити справу)))
я не можу давати якісь коментарі на підставі припущень)))
точніше можу...але це буде не правильно)))
Ладно, последний вопрос.
Вот если все так жёстко с этими судами, то почему бы всем МФО не ходить по судам и не получать свои космические доходы? Для чего все эти предложения закрыть за тело, тело +500 грн и т.д. )

Ладно, последний вопрос.
Вот если все так жёстко с этими судами, то почему бы всем МФО не ходить по судам и не получать свои космические доходы? Для чего все эти предложения закрыть за тело, тело +500 грн и т.д. )
пояснюю на прикладі коллект центру)))

вони подають до суду, умовно на 150к.
я пишу відзив.
вони телефонують і пропоноють закрити за 50, але протягом місяця-двох.

на мою думку, логіка наступна: краще отримати 50 за місяць, ніж 150 через рік.
ну..і не варто забувати, що суд це все таки певна лотерея))) можна і повністю програти)))

Ладно, последний вопрос.
Разного рода предложения за "тело" и т.п. восновном посупают по "нелеквидным договорам" где судебная перспектива очень неопределенная.

Разного рода предложения за "тело" и т.п. восновном посупают по "нелеквидным договорам" где судебная перспектива очень неопределенная.
Просто если смотреть реально, то если условно возьмёшь 50 МФО, то 40 закроешь так, а 10 - через суд. Ну я к тому, что дисбаланс большой.

Назад
Угорі