Чи є сенс судитися з МФО?

• Автор теми Автор теми Devis
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 609

Devis

Читач
Дописи
7
Реакції
6
Бали
278
Devis не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи є зміст судитися з мфо, сума була 8000, з усіма їхніми нарахуваннями і судовими зборами вийде 25000 приблизно, чи послуги юриста мені обійдуться дорожче? Заяву лише сьогодні вони подали, отримала сповіщення від електронного суду

Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи є зміст судитися з мфо, сума була 8000, з усіма їхніми нарахуваннями і судовими зборами вийде 25000 приблизно, чи послуги юриста мені обійдуться дорожче? Заяву лише сьогодні вони подали, отримала сповіщення від електронного суду
Здравствуйте. Конечно есть. Практика судов уже сложилась. Закон на Вашей стороне, при наличии хорошего адвоката по кредитным вопросам. Выиграть 99 процентов. Что может быть худшее это оплата только тело кредита и то в удобном графике для Вас. Обязательно обращайтесь к адвокату который Вам поможет в решении данного вопроса.

Добрий день. Так, є. Звертайтесь за вказаними контактами, консультація безкоштовна.

доброго дня.
справу треба дивитись, що б робити якісь висновки.
щодо послуг юриста, то не думаю, що вони вам обійдуться у 25 000)))
і так, якщо будете співпрацювати з адвокатом, то у випадку виграшу ваші витрати повнісю/частково, будуть компенсовані за рахунок позивача

Я відповім інакше, ніж інші. Шанси на виграш 50/50. Ви самі маєте вирішити, чи готові у гіршому випадку втратити гроші на послуги адвоката. Покажіть адвокатові позовну заяву, дізнайтеся його розцінки за участь у суді першої інстанції та апеляції, і тоді приймайте рішення

Що за мфо? Краще домовитись без суду🙈 там сума ж не велика, якщо зі всім 25

Здравствуйте. Конечно есть. Практика судов уже сложилась. Закон на Вашей стороне, при наличии хорошего адвоката по кредитным вопросам. Выиграть 99 процентов. Что может быть худшее это оплата только тело кредита и то в удобном графике для Вас. Обязательно обращайтесь к адвокату который Вам поможет в решении данного вопроса.
Звідки ви взяли такий відсоток перемог?

Звідки ви взяли такий відсоток перемог?
Спросите у юристов форума.
Они Вам обьяснят

доброго дня.
справу треба дивитись, що б робити якісь висновки.
щодо послуг юриста, то не думаю, що вони вам обійдуться у 25 000)))
і так, якщо будете співпрацювати з адвокатом, то у випадку виграшу ваші витрати повнісю/частково, будуть компенсовані за рахунок позивача
Вот именно. Все верно написано

Практика судов уже сложилась. Закон на Вашей стороне, при наличии хорошего адвоката по кредитным вопросам. Выиграть 99 процентов
Ошибаетесь.
Не все зависит от адвоката. Вот судья скажет "Удовлетворить иск ТОВ Роги та Комита" полностью" и все. Судья, например, апелляции.

Ошибаетесь.
Не все зависит от адвоката. Вот судья скажет "Удовлетворить иск ТОВ Роги та Комита" полностью" и все. Судья, например, апелляции.
После апеляции есть еще кассация, верховный суд.

Например 26000 не будет кассации?
Нет, конечно)
ПС: я и с первого раза понимаю, можно не дважды))) можно просто дополнить.

С какой суммы кассация?
Не помню точно. По-моему 190000 или что-то такое.

Нет, конечно)
ПС: я и с первого раза понимаю, можно не дважды))) можно просто дополнить.

Не помню точно. По-моему 190000 или что-то такое.
Ничего себе. Вы меня просветили. Тоесть если апеляция признает 25000 то это уже не решить через суд? Я правильно понимаю

Назад
Угорі