Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
70 000 з часом можна за тіла закрить. Якщо буде бажання.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На майбутнє ... Я так розумію, що з часом Монобанк подасть до суду.Для чого Вам юрист?
Бажання є, можливості на даний момент немає70 000 з часом можна за тіла закрить. Якщо буде бажання.
На майбутне .. Перепишіть у блокнотік номери телефонів,емейли і ПІБ юристів з форуму. А далі читайте теми,перевіряйте себе на судовій владі . Або в електронному суді. І живіть спокійненько. Гроші приберігайте,може за тіло хто запропонує,або на той самий суд.На майбутнє ... Я так розумію, що з часом Монобанк подасть до суду.
Когда подадут, тогда и будете обращаться. А сейчас он вам не нужен.На майбутнє ... Я так розумію, що з часом Монобанк подасть до суду.
Бажання є, можливості на даний момент немає
Тут можно выбратьНа майбутнє ... Я так розумію, що з часом Монобанк подасть до суду.
Можливості нема,то зробіть стоп.На майбутнє ... Я так розумію, що з часом Монобанк подасть до суду.
Бажання є, можливості на даний момент немає
Дякую)Тут можно выбрать
![]()
Юридичні послуги
Юридичні послуги від адвокатів проекту АНТИКОЛЕКТОР. Усі адвокати/юристи, які розміщують теми в цьому розділі, перевірені роками на форумі та мають багато виграних справ у судах із МФО, банками та колекторськими компаніями. Створювати теми в цьому розділі можуть лише користувачі зі статусом...anticollector.ua
Що ви маєте на увазі?Можливості нема,то зробіть стоп.
Стоп? Зупиніться і не набирайте більше. Поігноруйте дзвінки,якщо можна,краще змінити номер. Хоча я не змінювала.Дякую)
Дякую)
Що ви маєте на увазі?
Вот, гляньСтоп зробила, але ж якщо не гасити відсотки, то сума збільшиться
Так,збільшиться в уяві мфо. А у вас має зменшитись,якщо не думати про ті МФО.Стоп зробила, але ж якщо не гасити відсотки, то сума збільшиться
МФО нема?Монобанк
Монобанк
Не беріть ніде нічого. Ні в якому разі. Буде суд,все вирішите. Якщо буде...
По монобанку хорошая практика у юристов. Вы ж там даже договор не подписывали, там анкета-заявка.Монобанк
Монобанк
Дякую)Не беріть ніде нічого. Ні в якому разі. Буде суд,все вирішите. Якщо буде...