Чи всі МФО пропонують лояльні умови ?

• Автор теми Автор теми viki_vr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 728

viki_vr

Форумчанин
Дописи
139
Реакції
45
Бали
193
viki_vr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить , чи стикались форумчани з тими МФО які взагалі не пропонують лояльні умови ? От вже десь в мене нові кредити та микрокеш 5 місяців і стоять на своєму . Хоч би щось запропонували )
Максимально шифруюсь не виходжу на зв’язок , звичайно дзвінки контактним особам , як же не без цього ))

наприклад у мене мікрокеш при просрочці у 550 днів згідно на оплату тіла було ще й з розбивкою на 4 місяці...сьогодні мінус 1 кредит...добила їх

наприклад у мене мікрокеш при просрочці у 550 днів згідно на оплату тіла було ще й з розбивкою на 4 місяці...сьогодні мінус 1 кредит...добила їх
Тіло вони розбили на платежі ?)

Ну смотря что понимать под лояльными условиями))

На самом деле сейчас подавляющее большинство лояльные. Списывают проценты до тела кредита. Даже те, кто раньше этим не занимался и близко. Поведение на них не похоже вообще.
Или закрываться будут, или переформатируются.

Поведение на них не похоже вообще.
Или закрываться будут, или переформатируются.
лучше закрыть за тело, чем продать дешевле тела)) но они настолько тупые, что только сейчас дошло

Цікавить , чи стикались форумчани з тими МФО які взагалі не пропонують лояльні умови ? От вже десь в мене нові кредити та микрокеш 5 місяців і стоять на своєму . Хоч би щось запропонували )
Максимально шифруюсь не виходжу на зв’язок , звичайно дзвінки контактним особам , як же не без цього ))

При моїй пам’яті тільки в кашинського лояльні умови -зовсім не лояльні
Мікрокеш 3 роки протермінування , хотіли з 2000 майже 11000 , довго я з ними переписувалась по пошті , зійшлись на 3000 , я просто хотіла їх закрити поскоріше , бо вони були передостанніми.
Можливо щоб давила на своє то може і на тіло зійшлись би.

При моїй пам’яті тільки в кашинського лояльні умови -зовсім не лояльні
Мікрокеш 3 роки протермінування , хотіли з 2000 майже 11000 , довго я з ними переписувалась по пошті , зійшлись на 3000 , я просто хотіла їх закрити поскоріше , бо вони були передостанніми.
Можливо щоб давила на своє то може і на тіло зійшлись би.
Да , щось і звонять вони менше ну так і загалом . Можливо дійсно формат міняють

Назад
Угорі