Volodymyr1
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Volodymyr1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Потрібна допомога людей, які стикалися з подібними ситуаціями.
В мене є 20+ займів з тілом 100+ тисяч.
В УБКІ боргів з відсотками на 1+ мільйон.
Майже всі кредити перепродані мінімум 1 раз.
Останій платіж по цим кредитам я робив більше 3х років тому. Пройшов вогонь і воду з погрозами, дзвінками родичам і тд
Зараз вирішив закрити ці всі питання і бути чистим, з нульовими боргами в чистою кредитною історією.
Заключив договор з юристом, надіслав усім правонаступникам листи.
Вони шлють мені пропозиції з закриттям займу за тіло. За проханням юриста прошу в них надати усі договори за моїм кредитом і надати ліцензію НБУ.
Юрист каже що без ліцензії НБУ вони не мають права вимагати кошти і платити їм не потрібно, бо через час може зʼявитися правонаступник з ліцензією і повторно вимагати оплати боргу.
Не знаю що мені робити і як далі бути, бо майже ні в кого немає ліцензії.
Не хочу платити шахраям, але й не хочу бути з боргами. Хочу вирішити і закрити усе це раз і назавжди. Допоможіть будь ласка з вибором правильного рішення.
В мене є 20+ займів з тілом 100+ тисяч.
В УБКІ боргів з відсотками на 1+ мільйон.
Майже всі кредити перепродані мінімум 1 раз.
Останій платіж по цим кредитам я робив більше 3х років тому. Пройшов вогонь і воду з погрозами, дзвінками родичам і тд
Зараз вирішив закрити ці всі питання і бути чистим, з нульовими боргами в чистою кредитною історією.
Заключив договор з юристом, надіслав усім правонаступникам листи.
Вони шлють мені пропозиції з закриттям займу за тіло. За проханням юриста прошу в них надати усі договори за моїм кредитом і надати ліцензію НБУ.
Юрист каже що без ліцензії НБУ вони не мають права вимагати кошти і платити їм не потрібно, бо через час може зʼявитися правонаступник з ліцензією і повторно вимагати оплати боргу.
Не знаю що мені робити і як далі бути, бо майже ні в кого немає ліцензії.
Не хочу платити шахраям, але й не хочу бути з боргами. Хочу вирішити і закрити усе це раз і назавжди. Допоможіть будь ласка з вибором правильного рішення.