Щоденник Чи варто закривати кредити за тіло?(20+ займів, яким більше 3х років)

• Автор теми Автор теми Volodymyr1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Volodymyr1

✩ Premium ✩
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
Volodymyr1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Потрібна допомога людей, які стикалися з подібними ситуаціями.
В мене є 20+ займів з тілом 100+ тисяч.
В УБКІ боргів з відсотками на 1+ мільйон.
Майже всі кредити перепродані мінімум 1 раз.
Останій платіж по цим кредитам я робив більше 3х років тому. Пройшов вогонь і воду з погрозами, дзвінками родичам і тд
Зараз вирішив закрити ці всі питання і бути чистим, з нульовими боргами в чистою кредитною історією.
Заключив договор з юристом, надіслав усім правонаступникам листи.
Вони шлють мені пропозиції з закриттям займу за тіло. За проханням юриста прошу в них надати усі договори за моїм кредитом і надати ліцензію НБУ.
Юрист каже що без ліцензії НБУ вони не мають права вимагати кошти і платити їм не потрібно, бо через час може зʼявитися правонаступник з ліцензією і повторно вимагати оплати боргу.
Не знаю що мені робити і як далі бути, бо майже ні в кого немає ліцензії.
Не хочу платити шахраям, але й не хочу бути з боргами. Хочу вирішити і закрити усе це раз і назавжди. Допоможіть будь ласка з вибором правильного рішення.

Доброго дня! Потрібна допомога людей, які стикалися з подібними ситуаціями.
В мене є 20+ займів з тілом 100+ тисяч.
В УБКІ боргів з відсотками на 1+ мільйон.
Майже всі кредити перепродані мінімум 1 раз.
Останій платіж по цим кредитам я робив більше 3х років тому. Пройшов вогонь і воду з погрозами, дзвінками родичам і тд
Зараз вирішив закрити ці всі питання і бути чистим, з нульовими боргами в чистою кредитною історією.
Заключив договор з юристом, надіслав усім правонаступникам листи.
Вони шлють мені пропозиції з закриттям займу за тіло. За проханням юриста прошу в них надати усі договори за моїм кредитом і надати ліцензію НБУ.
Юрист каже що без ліцензії НБУ вони не мають права вимагати кошти і платити їм не потрібно, бо через час може зʼявитися правонаступник з ліцензією і повторно вимагати оплати боргу.
Не знаю що мені робити і як далі бути, бо майже ні в кого немає ліцензії.
Не хочу платити шахраям, але й не хочу бути з боргами. Хочу вирішити і закрити усе це раз і назавжди. Допоможіть будь ласка з вибором правильного рішення.
Юриста де знайшли?

Щось таке цікаве він Вам розповів...
Мають право. І будуть вимагати. Видавати нові кредити не можуть, а отримати те, що було видано раніше - мають повне право.
Юридична фірма «Ла Консалтинг»
Не скромне питання: багато заплатили?

8тис
Тобто я пла
Щось таке цікаве він Вам розповів...
Мають право. І будуть вимагати. Видавати нові кредити не можуть, а отримати те, що було видано раніше - мають повне право.

Тобто я плачу їм тіло займу під гарантійний лист і все повинно бути добре?

І скільки ви йому платите?
Вони мені за 6000 пропонували мою ту хрень закрити, по Кредит плюсу у судовому порядку, і суд будуть відкладати, і позов на позов, і все ще завгодно, я сказала що подумаю, так вони мені у тєлєграмі 4 дні підряд предлагають свої послуги ще й з акцентом на те, що краще ніж вони нікого немає, ( навіть АК ЗАКОН переплюнули), а потім відгуків про них начиталась і зразу зрозуміла шо то хєрня, бо вони навіть договір займу не прочитали, в якому 360 днів, а вже золоті гори обіцяють

Тобто я плачу їм тіло займу під гарантійний лист і все повинно бути добре?
:yes2:
Блин...
Inka_ya, наши Адвокаты не задалбывают сообщениями))))
Хочешь - пользуйся услугами , не хочешь - не пользуйся)))

Останнє редагування:
:yes2:

Блин...
Inka_ya, наши Адвокаты не задалбывают сообщениями))))
Хочешь - пользуйся услугами , не хочешь - не пользуйся)))
Та я ж не спорю, просто те що він мені розповідав, я те ж саме прочитала на цьому форумі, я навіть не знаю ваші це адвокати чи нє, бо ще толком не врубила дупля що тут та як, просто якось цікаво виходить... вони ні разу не поцікавилися моїм навіть договором, а зразу кошти... це якийсь Євген мені написує з їх контори

Та я ж не спорю, просто те що він мені розповідав, я те ж саме прочитала на цьому форумі, я навіть не знаю ваші це адвокати чи нє, бо ще толком не врубила дупля що тут та як, просто якось цікаво виходить... вони ні разу не поцікавилися моїм навіть договором, а зразу кошти... це якийсь Євген мені написує з їх контори
А навіщо їм ваш договір?) Платіть гроші і все)))
Наші адвокати лише на форумі. Тут і відгуки є, і їх відповіді, і проконсультують.

Я бы закрыл, если это для вас безболезненно в финансовом плане и жил дальше спокойно, а там сами решайте.

А навіщо їм ваш договір?) Платіть гроші і все)))
Наші адвокати лише на форумі. Тут і відгуки є, і їх відповіді, і проконсультують.
звонил мне сегодня один человек.
история следующая...с него, один из днепровских адвокатов, взял 5000 грн за заявление о визнанні рахунку видатковим
ну..и очевидно, никто никакого ареста не снял))))

звонил мне сегодня один человек.
история следующая...с него, один из днепровских адвокатов, взял 5000 грн за заявление о визнанні рахунку видатковим
ну..и очевидно, никто никакого ареста не снял))))
Какая прелесть...
Это не за то заявление, что у нас в ресурсах на 13400?))

Ай Донт ноу, что сказать...:facepalm:
175725118.gif

Назад
Угорі