Чи варто самому нариватись на позов від МФО?

• Автор теми Автор теми eshka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 353

eshka

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
eshka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене є заборгованість по слон кредіт. Щось там в межах 5тис, але зараз вертати нічим, а ці пацюки вже починають шерудіти по оточуючих. Я всіх переконав, що в мене викрали дані, та й на цьому якось виїхав.
Але розумію, що вони не відʼїбуться, тому думаю, а чом би не сказати щоб на мене подали в суд? Фактично я не маю майна окрім холодильника і старого компʼютера, житло знімне.
На роботі попрошу видавати мені зп налом.
Сильно дурний план?

.
Сильно дурний план?
Повністю.
З чого ви взагалі взяли, що вони по судам ходять.
Якщо у вас це один кредит, то не бачу проблеми взагалі. З часом закрите за тіло... Або невеличкий відсоток і тіло

Повністю.
З чого ви взагалі взяли, що вони по судам ходять.
Якщо у вас це один кредит, то не бачу проблеми взагалі. З часом закрите за тіло... Або невеличкий відсоток і тіло
А як же їм тоді на мене тиснути, як не через виконавчу службу?

В мене є заборгованість по слон кредіт. Щось там в межах 5тис, але зараз вертати нічим, а ці пацюки вже починають шерудіти по оточуючих. Я всіх переконав, що в мене викрали дані, та й на цьому якось виїхав.
Але розумію, що вони не відʼїбуться, тому думаю, а чом би не сказати щоб на мене подали в суд? Фактично я не маю майна окрім холодильника і старого компʼютера, житло знімне.
Сильно дурний план?
А вони і не подадуть тоді, коли ви скажете. Тільки як самі захочуть

Сильно дурний план?
Я їм подвзонив на гарячу лінію, повністю описав ситуацію, сказав що напишу в поліцію і НБУ заяву щодо їх поведінки, і вони перестали дзвонити.

Назад
Угорі