Чи варто писати заяву на нотаріуса і виконавця у поліцію?

• Автор теми Автор теми Ol321
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 719

Ol321

Форумчанин
Дописи
186
Реакції
97
Бали
3625
Ol321 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Укр кредит фінанс купили мене в кредит каси, зробили незаконно виконавче провадження. Є підстави писати заяву у поліцію на всіх. Як думаєте варто? Може хто писав? Чим закінчилось?

Укр кредит фінанс купили мене в кредит каси, зробили незаконно виконавче провадження. Є підстави писати заяву у поліцію на всіх. Як думаєте варто? Може хто писав? Чим закінчилось?
Укркредит финанс и есть Кредиткасса. Тут не в полицию нужно, а в суд, сносить ИНН.

Это эмоции) Лучше сноса ИНН метода ещё не придумали)
Емоції правда зашкалюють, це перше провадження, треба набиратися сил в мене 25 шарашок? тому це лише початок, але радує що самі жирні підуть у туман першими?

Емоції правда зашкалюють, це перше провадження, треба набиратися сил в мене 25 шарашок? тому це лише початок, але радує що самі жирні підуть у туман першими?
Вот это более здравая мысль) Собраться с силами, успокоится и сносить все к... Ну вы поняли)

Проще затвор передернуть и всех делов..... :pardon:
А, что именно Вы напишите...?
baba_yaga.webp

Назад
Угорі