Чи варто писати на Єгроші в кібер чи на 1545? Погрози з матами

• Автор теми Автор теми Umka09
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Neo моя любимая, к сожилению Страх, очень Страшная вещь(((
Согласна, страх и паника отключают мозги и можно наделать ещё больше ошибок, поэтому надо остановиться и не пороть горячку.
Так деньги же надо еще где-то взять даже после угроз. Если б они не насчитывали своих стопицот миллионов процентов, то у них бы не было такого количества "снежинок")))
Поверьте, люди находят. Отдают, поэтому они и насчитывают такие %

Согласна, страх и паника отключают мозги и можно наделать ещё больше ошибок, поэтому надо остановиться и не пороть горячку.

Поверьте, люди находят. Отдают, поэтому они и насчитывают такие %
Якщо чесно страх є і за довгий час який я тримала рівновагу знову мене накриває, сьогодні зранку розіслали колаж з фото сім'ї і проханням поо допомогу. Знайшла сайт нбу пишу скаргу, хоча напевно заплачу і хоч трошки заспокоюсь. Бо нерви на межі?

Якщо чесно страх є і за довгий час який я тримала рівновагу знову мене накриває, сьогодні зранку розіслали колаж з фото сім'ї і проханням поо допомогу. Знайшла сайт нбу пишу скаргу, хоча напевно заплачу і хоч трошки заспокоюсь. Бо нерви на межі?
Де вони знайшли фото сім'ї?

Ну не стоит так нервничать, ничего же страшного или смертельного ведь не произошло. Если Вам полегчает, конечно пишите жалобу. Главное успокойтесь, сделанного не воротишь.

. Знайшла сайт нбу пишу скаргу
Можете ,конечно ,написать но от НБУ толку нет.

Я не получила ни единого письма с конкретным ответом.

Всё что они могли это " никто вас не просил туда лезть " Это ,если коротко .

"Если есть вопросы -решайте в суде "-это ,если коротко -2 .

Ответы на несколько листов ,но Вам они не помогут.
Они ,конечно ,обращаются в шарагу ,на которую вы жалуетесь ,а те со своей стороны пишут им то, что нравится.

Однокласниикі якими я вже років два не користуюся і взагалі неможу навіть туди зайти
Главное успокоиться!!! Форум большая в этом поддержка! У меня аналогичная ситуация кошмарили проминвест роботу позора капец!!! Ну не че форум помог! Всё отлично! Дальше мороз! После ихней ахинеии даже вообще й копейки платить нету желания! Так что спокойствие и только спокойствие) как говорил Карлсон)))

Тоже нужен совет, куда на них писать, угрожают,оскарбляют близких, сделали коллаж с просьбой о помощи, и сказали что поеду в ато отрабатывать долг.Почему они постоянно пугают Ато, как они с ним связаны вообще?или это просто их коронная пугалка?

Black Koshka?, я писала на 1545,нбу,фінскарга. Відреагували тільки 1545 через 2 дні,передали до мене на район. Дільничий зателефонував тільки через місяць :superman:. Запитав чи я впевнена,що це колектори а не мої друзі "прікалуються". Попросив номери з яких телефонували. Але за цей місяць мені таваріщі з преміум актив запропонували акцію. Тому я думаю, що писати в любому випадку треба, тим більше це займає 5 хв часу і раптом повезе.

Підскажіть читала багато за цих пііііі але так сьогодні вивели. Я непіднімала трубку, сніжинкою була 2 тижні спочатку дістали рідних по приписці але їм пояснила що до чого а сьогодні знайшли чоловіка і свекруху хоча приписка в нас різна. Просила чоловіка не брати трубку, а він не послухав такого відбірного мата я ще не чула. Я так довго входила в стан спокою і рівноваги після перших днів прострочки і він порушився?Тіло було 3500 заплати 8000 після кількох днів прострочки, знаю що д*pa але ці самі слабі з мого списка, залишилося доплатити ще 1000 немала на той момент грошей зараз шкодую що не знайшла їх. Думала відмахаються а фіг там довели???
Привіт.Так це ще ті п*дараси.Моя історія з ними оформила у серпні тіло було 6500, у вересні зробила пролонгацію заплатила уже і не пам'ятаю здається 4500, продовжилось до жовтня, далі режим сніжинки до сьогоднішнього дня ?. На вайбер прийшла смс що давайте домовимось нарахували майже 76000тис, написали заплатіть 19000тис і все буде ок, Було усе десь у січні на свята відали мене кредитпромінвесту ще ті с*Ки, обдзвонили усіх навіть були нічні прозвіни не тільки мені але й не знайомим людям яких я навіть не знаю пережила. Далі більше у лютому почались двіженія уже від алурії, там було пожошче уся округа і усе начальство на роботі і навіть їхні рідні. Але Слава Богу вистояла і після цього всього ідуть нехай на хутор с*Ки....А вам терпіння і побільше саме головне не дайте рідним себе задушити морально.:)

Меня удивляет это поведение, просрочка недели две, с трёх тысяч уже 30 000,опозорили родных, и думаю после этого им кто-то что-то вернёт?хотела по хорошему!после всего что они наделали ни копейки не получат!!!

Назад
Угорі