Чи варто чекати лояльних пропозицій від Швидко гроші?

• Автор теми Автор теми Dimon11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
*****ц і яка сума зараз з тіла 12000?
С 12 не знаю, у меня тело 18.

Просрочка с ноября, вот в конце января было 49.000 это за 3месяца. Уже давно не смотрел сколько набежало, но предлагали по акции за 27 погасить в феврале, тоесть полтора тела, денег не было

Просрочка с ноября, вот в конце января было 49.000 это за 3месяца. Уже давно не смотрел сколько набежало, но предлагали по акции за 27 погасить в феврале, тоесть полтора тела, денег не было

А вони хіба не передають зараз на прозвон еапб чи іншим коллекторам?

А перед пропозицією в 27000 були ще якісь, ну більш космічні суми в їхніх пропозиціях?

А вони хіба не передають зараз на прозвон еапб чи іншим коллекторам?

А перед пропозицією в 27000 були ще якісь, ну більш космічні суми в їхніх пропозиціях?
Передают но договор не отдают, еапб передают на обзвон

Не было ничего, когда не оплатил 27, через неделю 29000 предлагали по акции

Це як рулетка. Комусь пропонують лояльні умови а в когось по судах бігають. Так що, тут не вгадаєш як воно буде
Интересно по каким они критериям отбирают на кого в суд подавать а на кого нет🤔

Интересно по каким они критериям отбирают на кого в суд подавать а на кого нет🤔

Я закрив за 10000 якщо що вчора. Тіло було 7000. Не став ризикувати і чекати або тіло + 1000, або 25000 через суд. Нерви того не стоять.

Жесть вони подали в суд і з 4000 хочуть 14600 це разом з судовим збором. Лояльних умов зовсім не було, хочуть все і відразу навіть на реструктуризацію відмовляються.

Жесть вони подали в суд і з 4000 хочуть 14600 це разом з судовим збором. Лояльних умов зовсім не було, хочуть все і відразу навіть на реструктуризацію відмовляються.
Так це ще не багато. А що ви хотіли? Щоб вони через суд 4000 просили?

1000012655.webp

нет

У меня другая шарага хочет с 8000 23000 в суд подали, сумма без судового сбора, и это ещё цветочки... судя по форуму.

Через какое время просрочки продали?

Та ні я сам написав їм в телеграм
Який термін прострочки?

А скільки часу вже просрочка у вас в ШГ? Вони перестали % нараховувати після того як мав бути останній платіж?
На який день прострочки ви їм написали?

Назад
Угорі