Чи турбувало ЕАПБ оточення?

• Автор теми Автор теми julbil23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 4K
Неділю назад продали мене цій компанії. Тепер цікавить чи дзвонять оточуючим. І через скільки починають дзвонити.
Не знаю що робит..
Они особо и вам звонить не будут. А по тихому в суд пойдут. Проверено на себе

Неділю назад продали мене цій компанії. Тепер цікавить чи дзвонять оточуючим. І через скільки починають дзвонити.
Не знаю що робит..
Меня продали тоже им ,я сразу им позвонила и договорилась об оплате ,операторы не хотят ,идут на уступки .
У меня тело было 4000 а они хотят 8000 не хотела с ними спорить и согласилась .

Доброго дня, викупили договори Аванс та Фин бар, звичайно буду з ними судитись з допомогою адвоката , бо їхні хотелки завеликі, щоб вирішувати як вони хочуть.
Поки повна тиша від них, але турбує одне, вони кошмарять оточення?

Доброго дня, викупили договори Аванс та Фин бар, звичайно буду з ними судитись з допомогою адвоката , бо їхні хотелки завеликі, щоб вирішувати як вони хочуть.
Вроде форумчане не особо на звонки жаловались, даже самому должнику они не особо звонят, но со временем по тихому идут в суд да и все

Вроде форумчане не особо на звонки жаловались, даже самому должнику они не особо звонят, но со временем по тихому идут в суд да и все
Ну в суді я їх і зустріну.. бо на адвоката навіть не шкода грошей, а от на цих упирів кожної копійки не віддам

Ну в суді я їх і зустріну.. бо на адвоката навіть не шкода грошей, а от на цих упирів кожної копійки не віддам
И правильно не зачем переплачивать, мониторьте себя на Судова влада України когда подадут иск то берете документы и бегом к юристу

Нет. От слова совсем. И вам особо звонить не будут .

Я в них +- з лютого місяця.
1-3 рази в тиждень мені дзвонили .
З родичів ніхто нічого не казав
Але там такі прибиті шмари,я всіх доводила до нервового зриву,і потім записані розмови кидала їм на електронну пошту,казала що ваші працівники неетично спілкуються ,тому пишу скаргу в НБУ.
Вже +-1 міс взагалі не дзвонять

Не знаю що робит..
Шо робити? НІЧОГО!!! Оточуючим дзвонять. Збирайте кошти. Багато у ЄАПБ ваших мфо?

Здравствуйте. Подскажите может ли еапб звонить с оператора 093 с угрозами и наездами мол верни долг говорю чей мол сам знаешь.а потом забрасывать смс с кодами активаций

Назад
Угорі