Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
требуйте от них какие ни будь гарантииУ мене тіло 12000 грн уже просрочка місяць набігло 22000грн. Запропонували закрити за тіло. Боюсь, що якщо внесу 12000 почнуть вимагати решту. Що порадите?
Как-то рано они.У мене тіло 12000 грн уже просрочка місяць набігло 22000грн. Запропонували закрити за тіло. Боюсь, що якщо внесу 12000 почнуть вимагати решту. Що порадите?
Це вони мені написалитребуйте от них какие ни будь гарантии
Я їх уже так накормила що можна було 10 раз закрити тіло можливо через цеКак-то рано они.
что-то да.. у меня третий пошел, хоть бы аукнули за телоКак-то рано они.
Да они просто доят вас.Це вони мені написали
Я їх уже так накормила що можна було 10 раз закрити тіло можливо через це
Ну пусть шлют хотяб гарантийное письмо на почту(в идеале конечно бумажное,но его никто не шлёт)))и сумму в кабинете меняют.Це вони мені написали
Я їх уже так накормила що можна було 10 раз закрити тіло можливо через це
Я сплачувала їх за тіло але таліону,скинули мені гарантійний лист дали на оплату п'ять днів,оплатила і скинули довідку про закриття кредиту!Тіло було 5000грн ,пролонгувала на більше 26000.Вирішувати Вам!У мене тіло 12000 грн уже просрочка місяць набігло 22000грн. Запропонували закрити за тіло. Боюсь, що якщо внесу 12000 почнуть вимагати решту. Що порадите?
Я сплачувала їх за тіло але таліону,скинули мені гарантійний лист дали на оплату п'ять днів,оплатила і скинули довідку про закриття кредиту!Тіло було 5000грн ,пролонгувала на більше 26000.Вирішувати Вам!
Ви для них просто віп-клієнт ?Я сплачувала їх за тіло але таліону Тіло було 5000грн ,пролонгувала на більше 26000.

В такому випадку я б домовлялась щоб додатково відправили Укрпоштою!А яке у Вас тіло?Мені запропонували тіло на 6 міс і прислали гарантійку на електронку.Можна вірити чи ні
Ну назад час не повернеш!Зарез я б таких дурниць не робила!Ви для них просто віп-клієнт
В такому випадку я б домовлялась щоб додатково відправили Укрпоштою!А яке у Вас тіло?
Ну назад час не повернеш!Зарез я б таких дурниць не робила!18000
18000
Вирішувати тільки Вам!Але якщо Вам розділили на такий довгий термін ,то краще щоб прислали гарантійний лист через Укрпошту!М
18000