Чи реально покарати нотаріусів, що клепають виконавчі надписи?

• Автор теми Автор теми Cosa_Nostra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 2K
Суть в том, что например Вы живёте в Ровенской области, то исполнитель должен работать только с Вашим регионом Ровенский. А Горай лепит Киевский адрес и на исполнение берут исполнители по Киевскому округу, г.Киев.А вся гниль именно Киевская. А мы в судах доказываем , что прописаны и проживаем не в Киеве и округе, и нашего имущества там нет. Вот в чем суть.
Ну все бачила і чула..ну щоб адресу ліпить неправильну щоб так????я в шоці.
...

У горая уже, временно приостановлена лицензия)) причину не назову, возможно и по собственному желанию
Это можно как-то в позов внести?? У меня по нем две надписи и где можно эту инфу вытянуть что бы к позову . Буду очень благодарна

В 99% они так и делают)
Ну капець....ну від того що один пропаде ситуація не зміниться...на зміну в пошуках $$$$ прийдуть ще....зароблять ...підуть ..прийдуть інші...і так буде постійно....поки в нас щось не змінять...

Ну капець....ну від того що один пропаде ситуація не зміниться...на зміну в пошуках $$$$ прийдуть ще....зароблять ...підуть ..прийдуть інші...і так буде постійно....поки в нас щось не змінять...
Да) но хоть снести не проблема)

Да) но хоть снести не проблема)
Хоть щось радує.....хоча і тут виходе заминка.....якщо ці написи незаконні то і вчиняти іх теж немають права....але вони є....нестиковка із законодавством виходе...по закону няззя айяяяяяяяй треба сказать...а нотаріуси штампують і знають що це незаконно

Хоть щось радує.....хоча і тут виходе заминка.....якщо ці написи незаконні то і вчиняти іх теж немають права....але вони є....нестиковка із законодавством виходе...по закону няззя айяяяяяяяй треба сказать...а нотаріуси штампують і знають що це незаконно
Ну я им бабки не отдаю и они ничего кроме этого сделать мне не могут :sarcastic:
Так что меня устраивает так скажем)))

Ну я им бабки не отдаю и они ничего кроме этого сделать мне не могут :sarcastic:
Так что меня устраивает так скажем)))
Я теж не віддаю....уви....нема чим віддавати...Я б хоть за тіла віддала 118к.....але....я ій пробачаю ...буде напис то зносити буду.Бо на офіц роботі.

:good: Эта позиция мне нравится)
А по другому нікак.....батьки звісно давлять..сказали що я мошенніца .це чужі гроші....А я ну да кажу відмиті на моіх налогах які я плачу.А так все ок.З них неубуде.Для них це не сума.А я трохи з людьми та з банками розгребусь.

Вы все так херово живёте через то что так думаете, И ТОЛЬКО НОЕТЕ в форуме

То є так. Якщо посадити картоплю то вона може вирости, може не вирости. Але якщо не посадити, то вона не виросте точно.

А по другому нікак.....батьки звісно давлять..сказали що я мошенніца .це чужі гроші....А я ну да кажу відмиті на моіх налогах які я плачу.А так все ок.З них неубуде.Для них це не сума.А я трохи з людьми та з банками розгребусь.
У старой гвардии у многих эти понятия ты же взял нужно отдать :dntknw: но Это не так)))

У старой гвардии у многих эти понятия ты же взял нужно отдать :dntknw: но Это не так)))
Ну я ім скільки віддала за рік користування..що можна було квартиру купить.невеличку на одну кімнату але можна .....було.....ім достатньо....тоді ні одяг купити ...ні відпочити...ніхуху..........получив чоловік зп і роздали на мфо....получив роздали...і так по кругу

Я готую колективну скаргу на приватного нотаріуса Горая. Знайшов в своєму місті людей які постраждали від його напису( вказує сволота києвську адресу) та відправляє на виконання. На четверо. Є рішення судів та довідки з липових адрес. Попробуємо через Юстицію та прокуратуру нагнути його. Приєднуйтесь.

Доречі хороша тема, давно думав таку зробити.
Прокуратура вам не допоможе, цивільно-правові відносини, запитають де кримінал!
Мені адвокат сказав що можна повернути деяку сумму яку я витратила на послуги адвоката та суд. Адвокат пише заяву від мого імені на на нотаріуса, за його незаконні дії. Це все що я знаю.
Якщо ваш адвокат сказав саме так, то гроші ви не отримаєте за адвоката.

Останнє редагування:
Ну я ім скільки віддала за рік користування..що можна було квартиру купить.невеличку на одну кімнату але можна .....було.....ім достатньо....тоді ні одяг купити ...ні відпочити...ніхуху..........получив чоловік зп і роздали на мфо....получив роздали...і так по кругу
Жаль денег наших конечно, ну ничего все поняли осознали ещё заработаем ,лишь бы здоровье было

Давно мені в голові крутиться це питання. Хоча, на разі, тьху-тьху, про мої кредити як забули всі, то так і не згадують.

Ну, ок. Хтось ці надписи через суд зносить, хтось оскаржує, хтось платить, хтось забив болт. У кожного свій розклад.

Але чи пробував хтось, грубо кажучи - відомстити? В законному полі, само собою ;)
Писати в прокуратуру, поліцію чи кудись ще. Зловживання службовим становищем, службова недбалість, якийсь злочин, вчинений групою осіб (МФО+нотаріус) (я дуже сильна в юриспруденції)))

Чи можна цих писак поставити на місце? В ідеалі - позбавлення ліцензії, без права займати аналогічні посади в майбутньому.

Бо оскаржувати їх написи це одне, нині оскаржив одну, завтра вліплять другу...

Хто що думає з цього приводу?
Це чергова кормушка і покарання локальні нічого не вирішать. Систему треба змінювати, тільки хто її міняти буде? Якщо порушення законів кожен день спостерігаємо у вищих ешалонів влади!!! Голосуйте далі пані і панове, ми на це заслуговуємо!

Месть смартивею
Купить левый телефон, абсолютно, в другом городе.
Купить карточку там же.
Забить память телефона именами
Папа- номер Зеленского,
Мама - Аваков
Брат- приемная Правого Сектора
И так далее...
Скачать приложение Смарти3.14дарвей
Засветить абсолютно левые доки, можно сделанные в Фотошопе.
Денег не брать не в коем случае!!!
Возьмёте деньги- пойдете под статью!!!
Просто зарегаться полностью и все

Выбросить телефон!!!! Утопить в речке... Если душит очень жаба и есть навыки или друг специалист- вытащить и уничтожить плату. Экран и батарею можно оставить себе;)
Понятно что карту выкинуть тоже.

Кто то скажет что ребячество- но эти бл@ди так мне насолили- приеду- проверну номер...

Назад
Угорі