Чи реально домовитись про списання боргу, бо переплатила вже достатньо?

Дописи
104
Реакції
163
Бали
2625
Юлия_желаю_всем_счастья не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вечір в хату, як говориться ?
Таке питання. Маю борг по привату, який тягнеться вже років два. В серпні 2020 моя універсальна картка досягла кредитного ліміту в 35 тисяч.
Єстєствєнно, всі вони були видоєні. Але проценти я платила завжди, без затримок. І якби не ці проценти, я б не влізла мабуть в мфо?

Короче
Зараз в мене в приваті кред.ліміт 0
Борг 20000.
Чи реально попросити, щоб хоч половину простили, бо я вже так їх відсотками нагодувала ..
На приват отримую дитячі і пенсію.
Банк мені подобається лише за Приват24. Міняти банк не хочу, хочу лише закрити борг.
Створила тему, і тільки тоді побачила опечатку в темі.
*Переплатила*

Вечір в хату, як говориться ?
Таке питання. Маю борг по привату, який тягнеться вже років два. В серпні 2020 моя універсальна картка досягла кредитного ліміту в 35 тисяч.
Єстєствєнно, всі вони були видоєні. Але проценти я платила завжди, без затримок. І якби не ці проценти, я б не влізла мабуть в мфо?

Короче
Зараз в мене в приваті кред.ліміт 0
Борг 20000.
Чи реально попросити, щоб хоч половину простили, бо я вже так їх відсотками нагодувала ..
На приват отримую дитячі і пенсію.
Банк мені подобається лише за Приват24. Міняти банк не хочу, хочу лише закрити борг.
Створила тему, і тільки тоді побачила опечатку в темі.
*Переплатила*
звичайно реально.
але я б просив списати 66,67% боргу.
так по Закону...

То есть приват может согласиться с 20 тис. на 10.?И как это происходит?
на 10 не может.
66,67% от 20 000 - ну никак не получиться 10 000...
происходит все просто. звоните и говорите, что по Закону они обязаны простить долг. Они прощают. Все.

на 10 не может.
66,67% от 20 000 - ну никак не получиться 10 000...
происходит все просто. звоните и говорите, что по Закону они обязаны простить долг. Они прощают. Все.
Спасибо...все на много проще оказывается, я думала сложнее.

Думаю что нет, Вас никто грубо говоря не заставлял платить одни %, тело кредита остаётся то не неизменным.
В мене навіть розмір тіла під спірним питанням, бо я 2019 року з 5000 тисяч самостійно збільшувала кредитній ліміт, і він доріс до 35000. Далі все, пішла катастрофа. Відсотки по кредиту забирали весь мій дохід. Тіло там виплачене я гадаю, в нормальному обсязі ..

В мене навіть розмір тіла під спірним питанням, бо я 2019 року з 5000 тисяч самостійно збільшувала кредитній ліміт, і він доріс до 35000. Далі все, пішла катастрофа. Відсотки по кредиту забирали весь мій дохід. Тіло там виплачене я гадаю, в нормальному обсязі ..
Смотрите сами...но Вы ж понимаете что платить постоянно только % это слегка не нормально,так может быть годами, а 20000 как стояли на месте так и будут стоять))

Смотрите сами...но Вы ж понимаете что платить постоянно только % это слегка не нормально,так может быть годами, а 20000 как стояли на месте так и будут стоять))
Отож... Бо я сьогодні знов заплатила 1000 грн відсотків за користування кредитом за минулий місяць????? а борг зменшився лише на 30 грн. через місяць др, ювілей, а в мене грошей дуля з маком. Ось і подумала, чи не спробувати мені б домовитися, а раптом? Добре, хоч я годую лише приват... Шараги гуляли і гулятимуть. Ні разу не робила пролонгацію.
А раніше було по 2000 з 35000 боргу?

Отож... Бо я сьогодні знов заплатила 1000 грн відсотків за користування кредитом за минулий місяць????? а борг зменшився лише на 30 грн. через місяць др, ювілей, а в мене грошей дуля з маком. Ось і подумала, чи не спробувати мені б домовитися, а раптом? Добре, хоч я годую лише приват... Шараги гуляли і гулятимуть. Ні разу не робила пролонгацію.

А раніше було по 2000 з 35000 боргу?
Я Вам скажу просто, у меня с ними суд...будем там разбираться)!

Я Вам скажу просто, у меня с ними суд...будем там разбираться)!
Я б теж їх послала, просто я цим банком користуюся 8 років. На карту отримую соцвиплати, а раніше зарплату, було один раз, коли не внесла обов'язковий платіж, то вони на наступний місяць при первому зарахуванні на карту швиденько списали.
Тому я ото дурна, платила. Більше не хочу. Якщо чесно, я боюся цього банку, шараги мені до лампочки, а от він ні ((((
Спробую домовлятися.
А Вам бажаю успішного вирішення)

Я б теж їх послала, просто я цим банком користуюся 8 років. На карту отримую соцвиплати, а раніше зарплату, було один раз, коли не внесла обов'язковий платіж, то вони на наступний місяць при первому зарахуванні на карту швиденько списали.
Тому я ото дурна, платила. Більше не хочу. Якщо чесно, я боюся цього банку, шараги мені до лампочки, а от він ні ((((
Спробую домовлятися.
А Вам бажаю успішного вирішення)
Спасибо)))Вам тоже удачи)))
Не бойтесь этого банка?

Годину просиділа в гуглі, шукаючи статтю, на яку я б могла посилатися при зверненні до банку, і зрозуміла, що Yurist просто з мене прикольнувся)
Ай яй яй, Yurist , ну навіщо засмучувати даму?)
Але я все одно спробую...

Теж цікаво,бо з 2008 маю кредит і рік прострочки. З 15к тіла переплатила 66к тільки %. Приват подав до суду з лютого,но вже рік знімає з соц.виплат 50%.

Назад
Угорі