Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
пустят без проблемДрузі питання таке, я маю їхати на роботу в Польщу, але переживаю що через ті кредити в МФО мене не пустять...!?
Да запросто,вы думаете у вас одной кредиты?Едьте и не думайте даже.Друзі питання таке, я маю їхати на роботу в Польщу, але переживаю що через ті кредити в МФО мене не пустять...!?
У меня 16 штук. И я в Польше уже 3 месяца. Просрочки от 6-7 месяцаДрузі питання таке, я маю їхати на роботу в Польщу, але переживаю що через ті кредити в МФО мене не пустять...!?
Мій юрист казав, що нічого вони не заборонять. Хіба якщо є рішення суду. Решта просто лякають. Пустослів‘яДрузі питання таке, я маю їхати на роботу в Польщу, але переживаю що через ті кредити в МФО мене не пустять...!?
А як Ви шукали роботу в Польщі? Знайомі? Родичі? Чи якийсь посередник є надійний?У меня 16 штук. И я в Польше уже 3 месяца. Просрочки от 6-7 месяца
Я лично и с мфо и с банками выехал абсолютно без проблем.Смоск мфО не пугайтесь-берут на понт)))Друзі питання таке, я маю їхати на роботу в Польщу, але переживаю що через ті кредити в МФО мене не пустять...!?
Блін так і хочется написати - пустят, але у польші ви заблукаете десь у лісі назавжди. Тому що, не вмієте користуватись пошуком . Форуму здається вже 3 роки , і це питання що найменьше разів 500 піднімалось .Друзі питання таке, я маю їхати на роботу в Польщу, але переживаю що через ті кредити в МФО мене не пустять...!?

А если просрочки 3+ месяца, и уехать на три заграницу , они же могут подать в суд без меня, как быть в этой ситуации ?Блін так і хочется написати - пустят, але у польші ви заблукаете десь у лісі назавжди. Тому що, не вмієте користуватись пошуком . Форуму здається вже 3 роки , і це питання що найменьше разів 500 піднімалось .![]()
Меня еще удивляют комментаторы, поощряющие беспомощность. Админ дал ссылку, мягко намекая на то, что вот есть поиск и там готовые ответы уже естьБлін так і хочется написати - пустят, але у польші ви заблукаете десь у лісі назавжди. Тому що, не вмієте користуватись пошуком . Форуму здається вже 3 роки , і це питання що найменьше разів 500 піднімалось .![]()
Нужно решать проблемы по мере поступления.Конечно могут и могут ИН выписать(((Важно-знать и просчитать риски от этого.А если просрочки 3+ месяца, и уехать на три заграницу , они же могут подать в суд без меня, как быть в этой ситуации ?
Меня еще удивляют комментаторы, поощряющие беспомощность. Админ дал ссылку, мягко намекая на то, что вот есть поиск и там готовые ответы уже есть

??Та я тоже забил как бы .Нужно решать проблемы по мере поступления.Конечно могут и могут ИН выписать(((Важно-знать и просчитать риски от этого.
Я вот мониторю иногда реестр должников.Чтобы знать ситуацию.А вообще волков бояться...Забил я на мфО большуший(и на банки тоже)
Гипотетически-все не пойми что.А в реалиях-макулатура смс и пустозвоны)))Та я тоже забил как бы .
Просто на момент уезда все может быть тихо , как и в данный момент . А ведь по уезду может начаться не пойми что
А если я там есть то меня что заграницу не пустят?Коли вони в суд подавали? Мені ось з 3х МФО ні один договір вислати не хоче.
Мамі дзвонять як третій особі,вона каже договір пришліть,потім буду говорити...ви третя особа не маємо права висилати...а вона відповідає,то я як третя особа чого маю платити....як платити, то третя особа, а як договір побачити,то права не мають висилати...Будьте "попроще", не ведіться.
Можете зайти Єдиний Реєстр Боржників ввести свої ініціали,якщо немає то їдьте куди хочете
Вот если бы МВФ швырнули - тогда возможно, а через мфо - погранцы и таможня даже не знают чито ето и с чем его едят. У них свои "рабочие схемы" покруче.Друзі питання таке, я маю їхати на роботу в Польщу, але переживаю що через ті кредити в МФО мене не пустять...!?
Не пустить может и просто миграционный офицер... просто потому, что вы ему не понравитесь...Ведь не пустить заграницу могут только по решению суда....