Чи прийдеться платити по кредитам, якщо мікрокредитна компанія закрилася або її позбавили ліцензії

• Автор теми Автор теми БАРС
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 1K
Ну може й не будуть телефонувати кілька днів. Якщо буде можливість найближчим часом повністю закрити, то може пронести
Молюсь про це дуже...
Але вже ввечері отака смс прийшла

Nagaduyemo pro svoyechasnu oplatu zgidno umov Vashoyi domovlenosti u kompaniyi CCLOAN! Unykajte zajvyx vytrat, oplachujte zaraz

І така ж прийшла з містер кеш в той самий час

Та знаю, що переплатила. За тиждень сто відсотків закрию. Навіть при хорошому розкладі за кілька днів. Але треба щоб ці кілька днів вони не надзвонювали нікому крім мене

Ну в певні моменти була така необхідність. Та але ж кажу - сама винна, бо форс мажори до уваги не брала. А форс мажори могли ж і з мого боку ставатися
та винна не винна - то дело десятое, нравится себя винить или любить - на здоровье, лишь бы это не нарушало ваше психологическое равновесие и душевный покой

у всех форс мажоры случаются, и ничего критичного не случится за неделю

та винна не винна - то дело десятое, нравится себя винить или любить - на здоровье, лишь бы это не нарушало ваше психологическое равновесие и душевный покой

у всех форс мажоры случаются, и ничего критичного не случится за неделю
Моя рівновага то зараз дуже нарушена
Хоч би дзвонили лише мені...

Моя рівновага то зараз дуже нарушена
ну довольно поздно уже

Хоч би дзвонили лише мені...
вы так хотите чтобы вам позвонили, или чтобы только вам позвонили? весьма эгоистично с вашей стороны)))
поставьте антиспам и наслаждайтесь незвонками, в чем проблема

ну довольно поздно уже

вы так хотите чтобы вам позвонили, или чтобы только вам позвонили? весьма эгоистично с вашей стороны)))
поставьте антиспам и наслаждайтесь незвонками, в чем проблема
Та мені хай дзвонять, на здоров'я. Я з ними поговорю. Боюсь, щоб іншим не дзвонили.
Тому антиспам і не поставлю, бо може мене одної їм вистачило.
Плюс може хоч в неділю принаймні 3 особам дзвонити не будуть. Чи все одно дзвонять і по неділях 3 особам зараз?

Та знаю, що переплатила. За тиждень сто відсотків закрию. Навіть при хорошому розкладі за кілька днів. Але треба щоб ці кілька днів вони не надзвонювали нікому крім мене

Ну в певні моменти була така необхідність. Та але ж кажу - сама винна, бо форс мажори до уваги не брала. А форс мажори могли ж і з мого боку ставатися
ну так оплатите на 1 день, изменив сумму в строке оплаты. и позвоните в контору и скажите что сделали оплату пролонгации.

ну так оплатите на 1 день, изменив сумму в строке оплаты. и позвоните в контору и скажите что сделали оплату пролонгации.
Я оплатила на один день в суботу (тобто уже вчора), подзвонила і так і сказали. Вони мені сказали, що не пролонговується уже. Але що бачать проплату, тим не менше просрочка все одно буде. От уже неділя, вже просрочка є.
Я завтра звичайно ще частину внесу. Але хз чи це поможе

Та мені хай дзвонять, на здоров'я. Я з ними поговорю. Боюсь, щоб іншим не дзвонили.
Плюс може хоч в неділю принаймні 3 особам дзвонити не будуть. Чи все одно дзвонять і по неділях 3 особам зараз?
голова дурью забита. Вы оплатили пролонгацию?
ну узнают что у вас кредит, что общаться перестанут или что? надо повзрослеть чтоле. возьмите ответственность за финансы вместо переживаний.

ну я же говорю, тянет на собственничество :):acute:
может звонят, может нет. как сейчас не знаю, но на ранних этапах обычно просто напоминания идут.
у вас просрочено бла бла бла окей завтра или через неделю кину пока пока

Я оплатила на один день в суботу (тобто уже вчора), подзвонила і так і сказали. Вони мені сказали, що не пролонговується уже. Але що бачать проплату, тим не менше просрочка все одно буде. От уже неділя, вже просрочка є.
ситуация странная, вносите хоть на 1 день оплату и говорите им что продлеваете. это ж хорошо что у них больше не сможете взять. радуйтесь, а не переживайте. хоть не вздумайте в других конторах брать.

ну я же говорю, тянет на собственничество :):acute:

может звонят, может нет. как сейчас не знаю, но на ранних этапах обычно просто напоминания идут.
у вас просрочено бла бла бла окей завтра или через неделю кину пока пока
Ну так от власне, я на що і сподіваюся - мені хай дзвонять. Я їм скажу, що частинами за кілька днів закрию.
ситуация странная, вносите хоть на 1 день оплату и говорите им что продлеваете. это ж хорошо что у них больше не сможете взять. радуйтесь, а не переживайте.
Ну всмислі кажіть, що продовжуєте, якщо офіційно більше не продовжується?))) Вносити то я буду щось щодня, але просрочка то буде поки повністю не закрию.
І за цей час вони сто разів уже всім подзвонити зможуть

Ну так от власне, я на що і сподіваюся - мені хай дзвонять. Я їм скажу, що частинами за кілька днів закрию.

Ну всмислі кажіть, що продовжуєте, якщо офіційно більше не продовжується?))) Вносити то я буду щось щодня, але просрочка то буде поки повністю не закрию.
І за цей час вони сто разів уже всім подзвонити зможуть
так скажите им что будете в нбу жаловаться если они не засчитают пролонгацию. пускай хоть в тетрадку карандашом отмечают, это их косяк

Ну от ви і оплачуєте їм навіть трохи щось) не думаю, що вже почнуть третім особам телефонувати. Хоча не знаю ступінь неадкватності цих двох контор. Мабуть все ж високий

так скажите им что будете в нбу жаловаться если они не засчитают пролонгацию. пускай хоть в тетрадку карандашом отмечают, это их косяк
Та не можуть вони пролонгувати без ліцензії аби й хотіли.
А що їм скарга в НБУ, якщо НБУ ліцензію у них і так уже забрали?)))

Та не можуть вони пролонгувати без ліцензії аби й хотіли.
А що їм скарга в НБУ, якщо НБУ ліцензію у них і так уже забрали?)))
ну они ж видят что есть оплата? от задолженности отнимается сумма оплаты, а как оно называется - пролонгация или еще как - это дело десятое.

Ну от ви і оплачуєте їм навіть трохи щось) не думаю, що вже почнуть третім особам телефонувати. Хоча не знаю ступінь неадкватності цих двох контор. Мабуть все ж високий
От і я сподіваюсь на те, що виплачую щось. Я говорила з 4 операторами і всі говорили різне. Одні, що раз я плачу мінімалку, значить зобов'язання виконую і все ок. А інші, що все одно просрочка, ну але що чим більшу суму я буду вносити, то компанія буде бачити, що я намагаюсь погасити.
Але от зранку то не впевнена чи буде в мене хоча б по 500 грн, чи знов лише мінімалка. На вихідних не так легко теж гроші дістати
ну они ж видят что есть оплата? от задолженности отнимается сумма оплаты, а как оно называется - пролонгация или еще как - это дело десятое.
Так. Але залежить від степені адекватності контори, бо можуть бачити, що є оплата і все одно дзвонити

Назад
Угорі