Чи прийдеться платити по кредитам, якщо мікрокредитна компанія закрилася або її позбавили ліцензії

• Автор теми Автор теми БАРС
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 1K
Так, тільки тепер неможливо пролонгувати там.
А за один день не закрию. Моє основне питання - на який день просрочки звонять родичам? І дзвонять тільки якщо на зв'язок не виходиш, чи навіть якщо на зв'язку з ними?
по моему опыту - при просрочке быстрозайм позвонил контактным раньше чем мне, по другим конторам не знаю, т.к. не видел смысла с ними общаться.
Та їх косяк. І кредита там в обох конторах разом з відсотками біля 2800.
А от якраз дзвінки рідним - то якраз для мене і кінець світу. Хоч би той тиждень дали, щоб оплатити.
Вже просрочка в особистому кабінеті. Але штрафів і пені немає

От в мене нежданчик і вийшов ( бо хто ж знав, що так в один день пролонгацію відмінять
а у них, кстати, такие приколы и раньше были, читал что у них иногда сайт недоступен именно когда пролонгацию нужно делать. спецом загоняли людей в просрочку.
а что в кабинете написано - только погасить всю сумму доступно? сумму оплаты изменить можно?

За результатами позапланових інспекційних перевірок було виявлено факти численних порушень вимог законодавства про захист прав споживачів фінансових послуг у діяльності ТОВ “МІСТЕР КЕШ” та ТОВ “СС ЛОУН”. Ідеться про невиконання вимог:

• Законів України "Про споживче кредитування", "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг", “Про електронну комерцію”;
  • Цивільного кодексу України;
  • нормативно-правових актів Національного банку України, зокрема Положення про додаткові вимоги до договорів небанківських фінансових установ про надання коштів у позику (споживчий, фінансовий кредит), затвердженого постановою Правління Національного банку України від 03 листопада 2021 року № 113, Правил розрахунку небанківськими фінансовими установами України загальної вартості кредиту для споживача та реальної річної процентної ставки за договором про споживчий кредит, затверджених постановою Правління Національного банку України від 11 лютого 2021 року № 16 (зі змінами), та Положення про ліцензування та реєстрацію надавачів фінансових послуг та умови провадження ними діяльності з надання фінансових послуг, затвердженого Постановою Правління Національного банку України 24 грудня 2021 року №153 (зі змінами).

А от якраз дзвінки рідним - то якраз для мене і кінець світу. Хоч би той тиждень дали, щоб оплатити.
еще есть займы?
За результатами позапланових інспекційних перевірок було виявлено факти численних порушень вимог законодавства про захист прав споживачів фінансових послуг у діяльності ТОВ “МІСТЕР КЕШ” та ТОВ “СС ЛОУН”. Ідеться про невиконання вимог:

• Законів України "Про споживче кредитування", "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг", “Про електронну комерцію”;
  • Цивільного кодексу України;
  • нормативно-правових актів Національного банку України, зокрема Положення про додаткові вимоги до договорів небанківських фінансових установ про надання коштів у позику (споживчий, фінансовий кредит), затвердженого постановою Правління Національного банку України від 03 листопада 2021 року № 113, Правил розрахунку небанківськими фінансовими установами України загальної вартості кредиту для споживача та реальної річної процентної ставки за договором про споживчий кредит, затверджених постановою Правління Національного банку України від 11 лютого 2021 року № 16 (зі змінами), та Положення про ліцензування та реєстрацію надавачів фінансових послуг та умови провадження ними діяльності з надання фінансових послуг, затвердженого Постановою Правління Національного банку України 24 грудня 2021 року №153 (зі змінами).
только их за телефонный террор нужно было лишить лицензии году еще в 18-19-ом

по моему опыту - при просрочке быстрозайм позвонил контактным раньше чем мне, по другим конторам не знаю, т.к. не видел смысла с ними общаться.

а у них, кстати, такие приколы и раньше были, читал что у них иногда сайт недоступен именно когда пролонгацию нужно делать. спецом загоняли людей в просрочку.
а что в кабинете написано - только погасить всю сумму доступно? сумму оплаты изменить можно?
Це не прикол уже, а офіційна інфа про відміну ліцензії. В особистому кабінеті доступна лише кнопка погашення. Кілька разів розмовляла з операторами по телефону, кожен раз казали різне (одні, що лише повну суму можна внести, інші що можна частково, але просрочка все одно буде). То я внесла по кнопці оплати частковий мінімальний (як раніше при пролонгації на день, тільки тепер кредит не пролонгувався).
Ввечері обі контори прислали смс, мол - не забувайте про домовленості з компанією.
От тепер боюся, що буде зранку

еще есть займы?

только их за телефонный террор нужно было лишить лицензии году еще в 18-19-ом
Є і інші позики, але теж на маленькі суми і без просрочок.
Тут теж просрочок не було оце до сьогодні. І то через їх косяк, а не через мій
ну этого наверно даже НБУ не знал ? ?
Ну але, бляха, тоже прикольно НБУ типу МФО ліцензії забрав, а гірше зробив по суті боржникам

Є і інші позики, але теж на маленькі суми і без просрочок.
Тут теж просрочок не було оце до сьогодні. І то через їх косяк, а не через мій
суть в том, что если много займов, то рано или поздно просрочка пойдет. и лучше раньше чем позже.

Тим що я тепер переживаю через телефонний терор. За це я переживаю більше, ніж про гроші
ну вы это вы
а представьте суммы, там где пролонгация например 2800. 2800 - экономия, как ни крути, и многие без такого пендюля (который убрал кнопку пролонгации) несли и несли бы бабло дальше

а через неделю в других займах оплата и тоже самое будет. у Вас смысл, как и у других должников, заключается в постоянных пролонгациях и надежде потом погасить. но это усугубляет проблему.

Тим що я тепер переживаю через телефонний терор.
даже представим что придется неделю ждать до возможности полностью закрыть

так мир не рухнет, ничего критически важного не случится

Вы сейчас за эти займы переживаете, уверены что другие сможете погасить? именно погасить, а не продлевать. т.б. сейчас кредиты это последнее о чем нужно думать.

суть в том, что если много займов, то рано или поздно просрочка пойдет. и лучше раньше чем позже.
Та я їх то закриваю, то відкриваю знов.
Просрочка була лише раз спочатку війни в майкредит, але теж просто того, що вони перестали нараховувати відсотки і самі подзвонили і сказали не платити, бо у них якісь трабли з особистим кабінетом були. А перед тим, як відновити відсотки, знову позвонили і запропонували або половину тіла оплатити, або реструктиризацію на півроку. Я заплатили половину, все закрили.
і вони нікому крім мене не дзвонили.
А ці не знаю, як себе поведуть. То я вже і з'їла собі купу нервів

я о том же. вдруг родные даже дадут деньги на оплату - и кредита нету.

Вы сейчас за эти займы переживаете, уверены что другие сможете погасить? именно погасить, а не продлевать. т.б. сейчас кредиты это последнее о чем нужно думать.
Я впевнена, що зможу все погасити, бо часом заробляю норм. Тобто коли мені приходить норм оплата, я погашаю. Але поки її немає, то пролонговую
я о том же. вдруг родные даже дадут деньги на оплату - и кредита нету.
У мене не той випадок. І не треба, щоб давали гроші на оплату.

Якщо дзвонити не будуть, то не рухне, да

Та я їх то закриваю, то відкриваю знов.
Просрочка була лише раз спочатку війни в майкредит, але теж просто того, що вони перестали нараховувати відсотки і самі подзвонили і сказали не платити, бо у них якісь трабли з особистим кабінетом були. А перед тим, як відновити відсотки, знову позвонили і запропонували або половину тіла оплатити, або реструктиризацію на півроку. Я заплатили половину, все закрили.
і вони нікому крім мене не дзвонили.
А ці не знаю, як себе поведуть. То я вже і з'їла собі купу нервів
майкредит вроде тихие. сслоан\е-кеш раньше занимались террором. Вам их нужно погасить и больше не брать, иначе это замкнутый круг. Вы им уже в разы больше переплатили чем брали.
лучше без денег сидеть, чем займы брать. кредитомания лечиться одним - просрочкой.

майкредит вроде тихие. сслоан\е-кеш раньше занимались террором. Вам их нужно погасить и больше не брать, иначе это замкнутый круг. Вы им уже в разы больше переплатили чем брали.
Та знаю, що переплатила. За тиждень сто відсотків закрию. Навіть при хорошому розкладі за кілька днів. Але треба щоб ці кілька днів вони не надзвонювали нікому крім мене
а открывать зачем снова, если в этом нет крайней необходимости?
Ну в певні моменти була така необхідність. Та але ж кажу - сама винна, бо форс мажори до уваги не брала. А форс мажори могли ж і з мого боку ставатися

Та знаю, що переплатила. За тиждень сто відсотків закрию. Навіть при хорошому розкладі за кілька днів. Але треба щоб ці кілька днів вони не надзвонювали нікому крім мене
Ну може й не будуть телефонувати кілька днів. Якщо буде можливість найближчим часом повністю закрити, то може пронести

Назад
Угорі